Bilgisayar masası dizaynı önerisi

@heaxbey @Gkdnzssmn @Lejant

3 gündür banlıydım arkadaşlar yazamadım. Öncelikle fikirleriniz için ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum fakat aklımda bir konsept daha var. Oldum olası pembeye zaafım var. Yanlış anlamayın ama sadece renk olarak :D Sizce şu mousepad ve koltuğu alsam , masa olarak da marangozda toz pembe bir masa yaptırsam , üzerine de beyaz mouse ve beyaz klavye koysam nasıl durur ?
Fikrimce iyi olmaz. beyaz siyah yapabilirsin.
 
@heaxbey @Gkdnzssmn @Lejant

3 gündür banlıydım arkadaşlar yazamadım. Öncelikle fikirleriniz için ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum fakat aklımda bir konsept daha var. Oldum olası pembeye zaafım var. Yanlış anlamayın ama sadece renk olarak :D sizce şu mouse pad ve koltuğu alsam, masa olarak da marangozda toz pembe bir masa yaptırsam, üzerine de beyaz mouse ve beyaz klavye koysam nasıl durur?

Hocam neden olmasın? Ben mor rengine bayılırım. Bende elime para geçince mor, turuncu, siyah ekipman kombini yapacağım. Pembe ve beyaz oldukça iyi kombindir. Dediklerinizi yapabilirsiniz.
 
Arkadaşlar bu konu biraz estetik amaçlıdır. O yüzden eleştirmeyin rica ediyorum. Bembeyaz bir PC setup kuracağım. Şu an klavyem beyaz. Mouseyi bu ay beyaz alacağım. Bilgisayarı da bembeyaz şekilde toplayıp masanın üstüne koyacağım. Kısacası her şey beyaz olacak fakat tek sıkıntı var şu an o da mousepadimin turuncu olması ve klavyeyi kapsamaması (son fotoda resmini koydum). Sizce nasıl bir dizayn yapmalıyım? Technopat'ın zevk sahibi ve yaratıcı üyelerini bekliyorum.

Eki Görüntüle 2161367Eki Görüntüle 2161368Eki Görüntüle 2161369

Dizaynı çok hoşuma giden bir eleman var bütçen varsa şu tarz bir yer bence çok iyi olabilir.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_0025.jpeg
    IMG_0025.jpeg
    187,7 KB · Görüntüleme: 16
Hocam arka duvar kısmını saymazsak bu şekilde yapabilirim fakat mouse pad markasını öğrenmem lazım.


Pahalıya gelir başka yerde bundan var mı bilgim yok.
 

Pahalıya gelir başka yerde bundan var mı bilgim yok.
Hocam yurtdışı işi sıkıntı ya teşekkür ediyorum bulup atmışsın. Şimdi öncelikle masayı ve koltuğu beyaz alacam. Klavyem ve farem de beyaz. Bilgisayarı da beyaz toplayacam. Geriye bir tek mousepad kalıyor hocam. Onu sence bu konsepte uygun bir şekilde ne alabilirim en iyi ? Fikriniz varsa çok sevinirim.
 
Hocam yurt dışı işi sıkıntı ya teşekkür ediyorum bulup atmışsın. Şimdi öncelikle masayı ve koltuğu beyaz alacağım. Klavyem ve farem de beyaz. Bilgisayarı da beyaz toplayacağım. Geriye bir tek mouse pad kalıyor hocam. Onu sence bu konsepte uygun bir şekilde ne alabilirim en iyi? Fikriniz varsa çok sevinirim.

Yurt içinde maalesef pek bilgim yok bu olabilir ama istediğiniz gibi değil isterseniz TikTok sayfasına girip orada sabitlenenlerde gösteriyordu markaları vs.
 

Geri
Yukarı