Bilgisayar mı alayım, motor mu?

Bütçem 8000 TL. Motor alıp Motovlog çekmek istiyorum. Ama bir yanım da Youtuber ol diyor. Motor alırsam ehliyet ve ekipman derken 11000 TL bir fiyat çıkıyor. Bilgisayar alıp kazandığım para ile motor almalıyım diyorum. Eğer kanalım tutulmaz ise elimde canavar gibi bilgisayar olur diyorum. Sizce hangisini almalıyım?

Bilgisayar al. Dışarda kar buz varken , trafik felçken motor kullanamazsın. Amma bilgisayarında oyunun tadını çılarıp arkadaşlarınla keyifli vakit geçire bilirsin

Motor belli süre sonra sıkar. Bunu demek istiyorum

Motovlog için çok bi izleyici kitlesi bulabilir misin bilemiyorum. Metropolde yaşıyorsan araçsız kolay ulaşımada sahipsin demektir, bence bilgisayar daha mantıklı olur ama sadece vaktini oraya ayırman da kötü olur bunun yanı sıra kitap oku, spora git: hep daha fazlasını yap.

Motovlog için çok bi izleyici kitlesi bulabilir misin bilemiyorum. Metropolde yaşıyorsan araçsız kolay ulaşımada sahipsin demektir, bence bilgisayar daha mantıklı olur ama sadece vaktini oraya ayırman da kötü olur bunun yanı sıra kitap oku, spora git: hep daha fazlasını yap.
Rize'de yaşıyorum. Trafik denen bir şey kolay kolay olmuyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı