Bilgisayar mı konsol mu alınmalı?

Oyunlara verecek paranız varsa konsol. Yoksa PC + korsan oyun. 2. seçenek ülkemizde daha mantıklı. Yeni çıkan oyun fiyatları 2.000TL'den başlıyor.

Ya param var verecek ama olduğunca az para harcamak isterim. Zaten PS Plus gibi üyelikler yok mu?

O zaman sen konsolu boş ver. 30K'ya bir PC diz, yanına da bir tane gamepad al.

Anladım. Nasıl bir dizilim yapmalıyım? Veya DualSense ile PC de oynayabilir miyim? Bir de PC biraz uzakta olacak ama TV'ye bağlayabilir miyim? 4K televizyonum var.

Arkadaşlar merhaba, ben PC ve konsol almak arasında kaldım. 25 bin -30 bin TL kadar bütçem var. Ülkemizde çok pahalı olduğu için 25 bin liraya konsol getirtebilirim ama PC getirmek parçaları, kasası biraz karmaşık olabilir en iyi oyun deneyimini yaşamak istiyorum. Ya da bir PC alıp gamepad ile mi oynayayım? PS5 Pro bekle derseniz 2024 sonbahar çıkacakmış galiba yazın almayı düşünüyorum ama biraz bekle derseniz beklerim. Önerilerinizi bekliyorum.

PS5 de 20 tane oyun aldın mı PS5'in parasını geçiyor zaten.

Soğutucu olarak Assassin king seç. Bilgisayar alınır tabii ki de.

Sağ olun hocam. Da hazır almak yerine kendim dizmeyi düşünüyorum. Dediğim gibi Max 30k bütçem var yurt dışından da getirtebilirim pahalı parçaları. Kullanacağım parça önerilerini yazarsanız sevinirim.

Hocam bilgisayar alın yanına da 2. el PS4 alın keyfinize bakın o zaman.

Ya da PC alın sadece zaten PlayStation oyunları yakında PC gelecektir Xbox Game Pass alırsınız bir de rahat rahat istediğiniz oyunu oynarsınız.

PS4 almak bana kazık gibi geliyor. Eski gen bir konsol alırsam zatne birkaç yıla çöpleşmeyecek mi? En az 5 yıl kullanacağım.

Birkaç bin daha pahalıya geliyor ama biraz daha kaliteli.

Birkaç bin daha pahalıya geliyor ama biraz daha Kali.

Birkaç bin daha pahalıya geliyor ama biraz daha kaliteli.

Üşendim de kaç TL tutuyor?

Hocam ben hep Mobile oynadım da PC oyunları mesela CoD Modern Warfare 2-3 kaç TL tutuyor?

Biraz güncelledim. 33703 TL tutuyor bu hâliyle.

Biraz güncelledim. 33703 TL tutuyor bu hâliyle.

Sağ olun. Valorant veya CS:GO CoD gibi oyunlarda kaç FPS verir? Çözünürlük ne? Kusura bakmayın çok bilgim yok alma konusuna girince araştırmaya yeni başladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı