Bilgisayar mı? Konsol mu?

Bilgisayarın yeri her zaman ayrı. Gamepass'in doğrudan PC'de de olması. Sony özel oyunlarının da bir bir bilgisayara çıktığı şu dönemde bilgisayar diğerlerine kıyasla daha avantajlı. Bilgisayara özel yapabileceğiniz diğer şeyler de cabası.

Bilgisayardan kastım laptop değil yalnız. Masaüstü bilgisayarın sizi yarı yolda bırakması daha düşük ihtimal, üstelik geliştirmeye açık olması da cabası.

Oyun için bilgisayar alma. Çünkü eminim online rekabetçi oyunlara saracaksın. Bu durum emin ol bir çeşit hastalık gibi. En iyisi konsol al ve hikayeli oyunların tadını çıkar. Konsol oyunların arşivi daha fazla.

Oyun için bilgisayar alma. Çünkü eminim online rekabetçi oyunlara saracaksın. Bu durum emin ol bir çeşit hastalık gibi. En iyisi konsol al ve hikayeli oyunların tadını çıkar. Konsol oyunların arşivi daha fazla.
Sende emin ol ol online oyun hastalığının tek çözümü daha fazla oynamak ve daha fazla eğlenmektir yani online oyun=eğlence.

Oyun için bilgisayar alma. Çünkü eminim Online rekabetçi oyunlara saracaksın. Bu durum emin ol bir çeşit hastalık gibi. En iyisi konsol al ve hikayeli oyunların tadını çıkar. Konsol oyunların arşivi daha fazla.

Bilgisiyarım var ve Valorant bağımlısı oldum ve oyun kültürümü kaybettim o yüzden konsol alıp Game Pass takılmak istiyorum Online oyunlar sıktı.
Arkadaşlar sanırım Series S almak daha mantıklı PC yide satmiyacağım en azından daha rahat oyun oynamış olurum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı