Bilgisayar mı telefon mu?

Abartmayın derken adam haklı bir oyun 90 liradan 300 liraya çıkmış mesela ve PC fiyatları ucuz değil 6000'den fazla.
Oyun fiyatları ile ne ilgisi var bilgisayarı konuşuyoruz? Keşke yazdığımı okusaydınız. Aldığınız bilgisayara göre değişir 3000TL'e belki değil ama 4500,5000 gibi bütçelere eli yüzü düzgün sayılabilecek 2. el bilgisayar alınabilir. Ryzen 5 4650G gibi sistemler.

Oyun fiyatları ile ne ilgisi var bilgisayarı konuşuyoruz? Keşke yazdığımı okusaydınız.

Oyunla ilgisi var.(hakaret olarak söylemedim) adam demişki sana oyun oynamak için ayrıca bahsetiğiniz sistemlerde genellikle içinde ekran kartları olmuyor ve iyi özelliklerle olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun fiyatları ile ne ilgisi var bilgisayarı konuşuyoruz? Keşke yazdığımı okusaydınız. Aldığınız bilgisayara göre değişir 3000TL'e belki değil ama 4500,5000 gibi bütçelere eli yüzü düzgün sayılabilecek 2. el bilgisayar alınabilir. Ryzen 5 4650G gibi sistemler.

Reis 2.el piyasası hakkında pek bilgim yok ama şu an 1050 Ti bile eli yüzü düzgün bir sistem sayılmaz 5000'e belki CS:GO ve Valorant oynamak için PC toplarsın 2.el ama sıfır bir sistem istiyorsan 7000 rahat gider senin eli yüzü düzgünden anlayışın tam olarak nedir acaba?

oyunla ilgisi var.(hakaret olarak söylemedim) adam demişki sana oyun oynamak için ayrıca bahsetiğiniz sistemlerde genellikle içinde ekran kartları olmuyor ve iyi özelliklerle olmuyor.

Fiyatı 4900 TL.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada CS:GO'da daha fazla FPS alır diye düşünüyorum çünkü adam 1080P test ediyor.

Ekran kartı yok diye bilgisayar kötü olmuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Örneğin dahili olan Vega 7, GT 1030'u geçiyor.

Reis 2.el piyasası hakkında pek bilgim yok ama şu an 1050 Ti bile eli yüzü düzgün bir sistem sayılmaz 5000'e belki CS:GO ve Valorant oynamak için PC toplarsın 2.el ama sıfır bir sistem istiyorsan 7000 rahat gider senin eli yüzü düzgünden anlayışın tam olarak nedir acaba?

Eli yüzü düzgün dediğim, kasmadan donmadan Google'da gezip YouTube'dan video izleten. Valorant, CS:GO ve çok ağır olmayan grafik oyunlarınk oynatan bir bilgisayar.

2. el bulamaz mı?
Reis 3000'e bulduğun pc ile hangi oyunları oynamayı planlıyorsunuz anlamış değilim mario bros mu?

Fiyatı 4900 TL.

Bu arada CS:GO'da daha fazla FPS alır diye düşünüyorum çünkü adam 1080p test ediyor.

Ekran kartı yok diye bilgisayar kötü olmuyor.

Örneğin dahili olan Vega 7, GT 1030'u geçiyor.

Eli yüzü düzgün dediğim, kasmadan donmadan Google'da gezip YouTube'dan video izleten. Valorant, CS:GO ve çok ağır olmayan grafik oyunlarınk oynatan bir bilgisayar.

Yanlış anlamayın da bu eli yüzü düzgün olmuyor daha bundan 6 ay önce 8 GB RAM ile PUBG girmeye çalışınca bilgisayar kafayı yiyordu Google zaten tek başına 3GB RAM kullanıyor bu kadar gömüyorum çünkü ben de yıllarca düşük sistem oyuncusu oldum işkenceden ibaret 30 FPS ile CS 1.6 oynamış biriyim 25 FPS ile Dying Light 2 bitirdim o fiyata alacağın bilgisayar eli yüzü düzgün olamaz he bak 5K ya APU sistem toplarsın CS:GO Valorant oynar Google'da takılırsın ama bunlar eli yüzü düzgün olmuyor bence.

Son düzenleme:
Reis 3000'e bulduğun pc ile hangi oyunları oynamayı planlıyorsunuz anlamış değilim mario bros mu?

Yanlış anlamayın da bu eli yüzü düzgün olmuyor daha bundan 6 ay önce 8 GB RAM ile PUBG girmeye çalışınca bilgisayar kafayı yiyordu Google zaten tek başına 3GB RAM kullanıyor bu kadar gömüyorum çünkü ben de yıllarca düşük sistem oyuncusu oldum işkenceden ibaret 30 FPS ile CS 1.6 oynamış biriyim 25 FPS ile Dying Light 2 bitirdim o fiyata alacağın bilgisayar eli yüzü düzgün olamaz he bak 5K ya APU sistem toplarsın CS:GO Valorant oynar Google'da takılırsın ama bunlar eli yüzü düzgün olmuyor bence.
PUBG ağır bir oyun sayılır, hem işlemciyi hem de ekran kartını yoran bir oyun. Eli yüzü düzgün diyince benim aklımda iş gören fena sayılmayan bilgisayar olarak bu canlanıyor, fikrinize saygı duyarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı