Bilgisayar montajı kablolama sorunu

Sizin kasa temizliğine ihtiyacınız var. Çok tozlanmış.
Doğrudur bi ara ben de çok taktım bu konuyu. İnternetten araştırdım süpürge olmaz saç kurutma makinesi olmaz statik elektrik birikir söküp temizleyip geri takacaksınız gibi yazılar vardı. Haliyle saldım ben onları çıkartıp temizlesem bile geri monte edebileceğimi pek sanmıyorum.
Kasam z
Şahsi önerim: Önce tek tek fotoğraf çekerek kabloların giriş yerlerini ve hangi bileşenden geldiğini not edin. (yine takılırsanız sosyalden sorarsınız ama elinizde bulunursa işiniz kolaylaşır) Sonra PC'yi komple bir temizleyin. (kompresör yoksa elektrik süpürgesi ve sulu boya fırçası ile yapabilirsiniz) En sonunda da kablolama için kasanın diğer kapağını da çıkarın varsa kablolama için geçiş yerlerini kullanın yoksa daha önce fotoğrafla kaydedip not aldığınız giriş yerlerine göre yetişen kabloları arkaya sıkıştırıp geçirmeye çalışın. (kasanın modelini söylerseniz belki örnek bir kablolama bulabiliriz.)
Alman
Şahsi önerim: Önce tek tek fotoğraf çekerek kabloların giriş yerlerini ve hangi bileşenden geldiğini not edin. (yine takılırsanız sosyalden sorarsınız ama elinizde bulunursa işiniz kolaylaşır) Sonra PC'yi komple bir temizleyin. (kompresör yoksa elektrik süpürgesi ve sulu boya fırçası ile yapabilirsiniz) En sonunda da kablolama için kasanın diğer kapağını da çıkarın varsa kablolama için geçiş yerlerini kullanın yoksa daha önce fotoğrafla kaydedip not aldığınız giriş yerlerine göre yetişen kabloları arkaya sıkıştırıp geçirmeye çalışın. (kasanın modelini söylerseniz belki örnek bir kablolama bulabiliriz.)
Kasam Zalman Z3 Plus 600LE.
Sulu boya fırçası fikrinizi denemeyi düşünüyorum. Ekran kartının üstünde küçük kare bir alan oluyor orayı da temizlemeli miyim? Sanki zarar verecekmişim gibi hissettim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00