Sinerji Bilgisayar Kablolama Kalitesi

Ben de şu an kullandığım sistemi Sinerji'den aldım, montajı ve kablolamayı da kendilerine yaptırdım. 2019 Eylül ayında aldım bu arada. Foto atmam pek mümkün değil ama kablolama ve işçilik gayet iyiydi. Montaj sırasında kendileriyle ciddi bir mail trafiği yaşadık, her mailime en geç 30 dk'da geri dönüş yaptılar. Kargo ile İstanbul'dan Ankara'ya geldi. Kargolama da çok iyiydi. Hatta özellikle ekran kartını da takılı olarak gönderin dedim sırf denemek için. İlk başta güvenlik gereği o şekilde göndermiyoruz falan dediler, peki ayrı olarak gönderin dedim. Sonrasında kargo geldiğinde bir baktım ekran kartı montajlı gelmiş ve yaklaşık 10-15 kelepçe ile inanılmaz sağlam bir şekilde korunmuş. Alışveriş sonrası da oyun kodları vb. için de çok yardımcı oldular.
Cidden aklımdaki bir sürüyü soruyu ortadan kaldırdın.Teşekkür ediyorum ve güle güle kullanmanı diliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı