Sinerji Bilgisayar Kablolama Kalitesi

Bilgisayarımı toplarken Sinerji de dahil olmak üzere tüm sitelere baktım. En uygun indirimi incehesap'da buldum ve alışverişimi yaptım. Yani zaman olayı sanırım...
Yok hayır zaman olayı değil, tamamen farklı bir şey. Örnek olarak;
Samsung 250GB 970 Evo NVMe Okuma 3400MB-Yazma 1500MB M.2 SSD (MZ-V7E250BW)
Ucuz bir şey ama 50TL fark bile önemli günümüzde.
Bu arada lütfen yazım kurallarına dikkat edin. Siz yazım kurallarına dikkat etmeyince biz de ceza alıyoruz.

Hangi bilgisayarı satın aldınız? Güzel duruyor.
Bilgisayar parçalarını kendim seçtim. SSD ve HDD elimde vardı zaten. Sistemdeki parçalar;
Sapphire RX 5700 XT Nitro+
Ryzen 3800X
Gigabyte X570 Aorus Elite
XPG D60G 2X8 3200MHZ CL16
Aerocool Airhawk Duo
High Power 750W 80+ Gold
En yakın zamanda M.2 SSD ve bir sıvı soğutma eklemeyi düşünüyorum. Gerçi stok soğutucusu bile ciddi performans sergiliyor. All core 4.4GHZ 1.3V yük altında 80 dereceyi görmüyor. Şansıma iyi silikon denk gelmiş sanırım :D
Hocam sisteminiz hayırlı olsun.
Biraz alakasız olacak ama Wraith Prism içerisiden çıkan USB kablosunu kullanıyor musunuz? Eğer kullanmıyorsanız Wraith Max soğutucumda RGB kontrolü için ihtiyacım var internette satan bir yer bulamadım. Sizinkine talibim...
Hocam sistemi onlar topladığı için senkronize çalışsın diye RGB kablosunu kullanmışlar ama soğutucunun üstündeki şerit ledi kontrol edemiyorum kendi kafasında yanıyor öyle. Bir ara USB kablosuyla bağlayacağım soğutucunun ledlerini. Kabloyu kullanacağım yani.
İncehesap'ta Gamepower ya da eşek markaları kullanıldığı için daha uygun oluyor ama o markaların kaliteleri malum...
Malesef bu acı gerçek. Orda çok hoşuma giden, uygun fiyatlı hazır sistemler vardı ama kasaların hepsi birbirinden kötüydü. Seçeneklerin arasında Gamepower'dan başka marka yoktu. Ben de mesh bir kasa almayı kafama koymuştum bir kere. Malesef ki Thermaltake'in V200TG kasasıyla kötü anılarım var sıcaklık konusunda.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı