Bilgisayar mühendisliği il farkı

ExE.1

Hectopat
Bugün YÖK Atlas'tan baktım ve Ankara BM netleri fazlayken Kütahya'ya baktığım zaman daha azdı. Sizce bir fark olur mu üniversite anlamında ve eğitim anlamında, oradan çıkıldığında işsiz kalma durumu olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün YÖK Atlas'tan baktım ve Ankara BM netleri fazlayken Kütahya'ya baktığım zaman daha azdı. Sizce bir fark olur mu üniversite anlamında ve eğitim anlamında, oradan çıkıldığında işsiz kalma durumu olur mu?

Hocam nüfusu 500 binin altında olan iller haricinde tüm illerde okumak iyi olur sizin için. Tabii her alanda üniversiteye bakıyorlar ama bir de şöyle bir şey var adam çalışacak kişi arıyor o yüzden iş konusunda pek sorun olmaz.

Üniversite önemli. Önemli üniversiteler de küçük şehirlerde olmuyor. Önemli hocalar da küçük şehirlerde olmuyor. Hoca kalitesinde dağlar kadar fark var. Kariyer için olan etkinlikler de küçük şehirlerde olmuyor. İstanbul ve Ankara öncelikli olmalı, eğer maddi durum varsa tabii. Yoksa İzmir gibi alternatiflere de yönelinebilir ama daha altı mühendislikler için kesmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı