Bilgisayar Mühendisliği PC Tavsiyesi

Kazım YEL

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar mühendisliği kazandım idare eder bir laptopım var (8 Gb Ram-Nvidia Geforce 610M Ekran Kartı-Intel Core i5-2450M işlemci ). Kazandığım üniversite evimle aynı şehirde bu yüzden masaüstü almayı istiyorum. Sizin önerileriniz nelerdir ? (Oyun oynamayı seven biriyim :))

Buyur bir bak bakalım topladığım sisteme beğenecek misin. Değişmesini istediğin parça varsa yaz. Çaresine bakalım.
Adsız10.png

Sistem güzel HDD elimde var onu çıkartıp yerine bir Monitör koymak lazım. Monitörde tüm listeyi alt üst ediyor ( en fazla 24'' en az da 21.5'', tepkime süresi 1 ms olan bir monitör tercihim) .

Birde sistem attığına göre masaüstü alman daha iyi boş yere başka bir laptop almana gerek yok diyorsun anladığım kadarıyla :D

Laptop'un tek artısının taşınabilir olduğunu düşünüyorum. Hep masaüstü sistemlerin arkasında kalıyorlar. Eğer yanında taşınacak PC istemiyorsan direk masaüstü al yeter. Eğer O.C. düşünmüyorsan söyle ona göre bir sistem ayarlayayım.

Overclock yapmayı çok bilmiyorum ama öğrenmek şart. Alıcağım pc nin 4-5 sene idare etmesini istiyorum bu yüzden 1-2 sene sonra overclock yapmak zorunda kalıcam .

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı