Bilgisayar Mühendisliği vs Eczacılık

Eczacı olarak sana eczacılık hakkında tek diyebileceğim asgari ücretle bir ömür yaşarım diyorsan yaz. Çalışır çabalarsan asgari kazanabilirsin. Bilgisayar mühendisliğinden hiç haberim yok.

Eczacı olarak sana eczacılık hakkında tek diyebileceğim asgari ücretle bir ömür yaşarım diyorsan yaz. Çalışır çabalarsan asgari kazanabilirsin. Bilgisayar mühendisliğinden hiç haberim yok.
Valla en temiz yanıt bu gibi kral, zaten sonradan daha derinine inip araştırdım ve vazgeçtim, şuan bilgisayar yine ön planda ama elektrik elektroniği de bi kenarda tutuyorum gelecekte önü daha açık olacak bence, tabii ki gönlüm yazılım işleri istiyor ama iş imkanı olmadıktan sonra okusak ne yazar

Ben seneye üniversite sınavına girecek bir kardeşiniz olarak bu soruyu soruyorum, geçen 1 2 seneye kadar hedefim tıptı ama baktım biraz araştırdım falan işin doğrusu çok ezber olması gibi nedenlerden dolayı falan soğuttu biraz kendinden. Bilgisayara ve yazılıma ilgi duyduğumdan dolayı da bu mühendislik bölümüne daha yakın hissediyorum kendimi açıkçası ama iş imkanı, sabit belli bir maaş gibi konulara girince eczacılık daha mantıklı geliyor, mezun olduktan sonra da eczane açacak desteği bulacağımı düşünüyorum. Bilgisayarda güzel olan bir diğer kısım da oyun geliştirme gibi başka başka bir sürü kola ayrılabilmesi istediğim alanda iş yapabilecek olmam ama kararsız kaldım, sizin fikriniz tavsiyeleriniz nedir bu konuda?
Hocam eczacılık kendi dükkanınızı açacak durumunuz varsa tavsiye ederim.Kontenjan meselesi diyorlardı eczacılıkta onuda araştırın.Bilgisayar mühendisliği pek bilgim yok.Allah yardımcınız olsun.

Eczacılığı insanlar ne sanıyor acaba? Eczacılık bitiren yeni bir mezun ile hiç konuştunuz mu? Ortalık işsiz Eczacı kaynıyorken özellikle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı