Geçen senen kötü bir puan yapmasamda mezuna kaldım daha yüksek bir sıralama istediğimden dolayı o yüzden yeniden hazırlanıyorum. Bilgisayar işleri ile uğraşmayı sevdiğimden kafamda hedef olarak yıldız teknik bilgisayar vardı ama bu aralar akrabalar, arkadaşlar, hocalar vb. yerlerden plotaj plotaj dendiğinden bu aralar çok kararsızım kararsızlıktan ötürü hedefim sürekli çok değişiyor. Aslında bilgisayar müh çok en arzuladığım şey değil ve tanıdıklarımdan "çok kişi seçiyor iyi ünilere gidip işsiz kalabilirsin" lafları aklımın bir köşesinde olan plotajı çok daha güzel kılmaya başladı bu karsızlıktan kurtulmak için birkaç tavsiyenizi istyorum ona göre artık hedefimi biraz daha netleştirmek istiyorum. Bilgisayarda yedi tepe ya da Türk alman istiyordum zaten bu sene bayağı puanlar düşmüş pilotaja ise Antalya bilim istiyorum ama kafam çok karışık zaten insanlar yorumda bulunmasa bile karışıkken bu durumda daha da karıştı yorumlarınızı bekliyorum. (İla bu bölümler hakında değil genel olarak da tavsiyelerinizi bekliyorum.)
Son düzenleyen: Moderatör: