Bilgisayar mühendisliğinde en iyi üniversite hangisidir?

İlk defa sizden duyuyorum bunu. Herkes ODTÜ diyor. Onca kişi arasında tek siz söylüyorsunuz ama maalesef en çok rağbet gören ODTÜ.

Bilgisayar mühendisi öğretim üyelerine baktım hem.

Rağbet görmesi açıkçası benim sorunum değil, isteyen bu okullara yetecek sıralama yaptıktan sonra istediğini öncelik yapabilir. Bilkent her daim bir markadır, bilgisayar bilimleri eğitiminin de en iyi verildiği üniversitedir. (son yıllarda ekonomik nedenlerden ötürü Koç öne geçse dahi yıllarca bu durum böyleydi.) ODTÜ diğer mühendislik alanlarında oldukça iyi olsa dahi Bilgisayar Mühendisliği özelinde Bilkent ve diğerleri diye ayrılır.
 
Rağbet görmesi açıkçası benim sorunum değil, isteyen bu okullara yetecek sıralama yaptıktan sonra istediğini öncelik yapabilir. Bilkent her daim bir markadır, bilgisayar bilimleri eğitiminin de en iyi verildiği üniversitedir. (son yıllarda ekonomik nedenlerden ötürü Koç öne geçse dahi yıllarca bu durum böyleydi.) ODTÜ diğer mühendislik alanlarında oldukça iyi olsa dahi bilgisayar Mühendisliği özelinde Bilkent ve diğerleri diye ayrılır.

Özel ve devlet konumu var bir de. Parası olan tabi oralara gider. Koç en üst sırada diye en iyisi değil, şahsen.
 

Geri
Yukarı