Bilgisayar nasıl temizlenir?

Pherista

Femtopat
Bilgisayarımı temizlemeyi düşünüyorum. Alalı ortalama 1 yıl oldu ama ilk defa yapacağım o yüzden biraz tırsıyorum. Bilgisayarı temizlerken neye dikkat etmek gerek ve ne lazım ekipman olarak?

Bilgisayarımı temizlemeyi düşünüyorum. Alalı ortalama 1 yıl oldu ama ilk defa yapacağım o yüzden biraz tırsıyorum. Bilgisayarı temizlerken neye dikkat etmek gerek ve ne lazım ekipman olarak?

Dostum çıkardığın vidanın, kablonun veya parçasını vb. unutma. Yoksa bir daha açılmayabilir.
Bunu yapmazsın ama asla su ile silme. İlla sileceksen bir bezle, az nemli şekilde sil.

İlk yapman gereken kasanın elektiriğini kes güç kablosunu çıkar daha sonra kasanın yan kapaklarını aç kasayı varsa balkona veya bahçeye çıkarıp fön makinesinin soğuk hava üfleyen haliyle temizleyebilirsin senin için tavsiye etmem ama daha detaya inmek istiyorum geri toplayabilirim dersen gördüğün bütün fanları sök ve soğutucu serpantinler ile temizle soketlere su değdirme anakarta elini fazla sürmemeye çalış eğer herhangi bir yere su gelirse ilk önce kurula sonra tamamen kurumasını sağla nemli bile kalmasın (bu konuda acele etme sabırla bekle bir gün falan) ondan sonra takıp çalışıyor mu diye bak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı