Bilgisayar normal kullanımda çok yavaşladı

Makaleler
9
Daha fazla  
Son günlerde inanılmaz bir yavaşlama var neredeyse fare imlecini bile zor oynatıyorum. HD Tune testini yaptım ve hiçbir zarar bulamadı, HDD sağlıklı gözüküyor. Görev yöneticisine baktığımda ise bellek ve disk kullanımları %100'ü buluyor. Sebebi nedir, ne yapmam gerekir?

Ekran Görüntüsü (24).png

Virüs olacağını zannetmiyorum çünkü Xbox Live uygulamasından Forza 4 dışında hiçbir şey indirmedim, yasaklı sitelere de giriş yapmadım. Durduk yere niye böyle oldu merak ediyorum.

Virüs girmesi için bir şey indirmenize gerek yok ki internete bağlandığınız anda bilgisayara virüs gönderebiliyorlar.

Bellek şimdi mi az geliyor?
Ekran kartına yetmez bu RAM niye boş yorumlar yapıyorsun, internete bağlanıp virüs kapma nedir? İnternet olmadan virüs de kapmıyor mu sistem. Ben burada yıllarca geçirmiş ve yorumlarıma da bak kaç kişiye yardım ettim. Benim bilgisayara virüs bulaşmadı şimdiye kadar bilinçli kullanıcı olarak.

HDD kullanıyorsan %100 HDD kullanımı da gayet normal SysMain.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı