Bilgisayar oyun oynarken aniden kilitlenip kapanıyor

Daha fazla  
Bilgisayarım oyun oynarken aniden kilitlenip kapanıyor. Daha sonra tekrar açınca kaldığı yerden devam ediyor. Sadece oyun oynarken oluyor bu sorun normalde olmuyor.

Hocam sağ ol önceden sıkıntı vermiyordu muhtemelen termal macunu bitmiştir uzun süredir de bakım görmüyor vakit ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim.
Estağfirullah hocam. Elinizden geldiğince kaliteli bir macun kullandırın. Gerekirse macununuzu kendiniz alın verin, onu sürsünler. Pumpout yapmayan katı kıvamlı bir macun olsun yeterli.

Estağfirullah hocam. Elinizden geldiğince kaliteli bir macun kullandırın. Gerekirse macununuzu kendiniz alın verin, onu sürsünler. Pumpout yapmayan katı kıvamlı bir macun olsun yeterli.

Eyvallah hocam tamam öyle yaparım. Hocam bakıma yollayacağım fakat kendi yetkili servisine mi yollayayım yoksa yakındaki bir tamirciye mi götüreyim?

Hocam yani eski bir laptop yanlış anlamadıysam. 7 sene diyorsunuz. Yetkili servislerin fiyatları nedir bilmiyorum ama onlar da garantili yapmayacaklardır. Eğer biraz farkını vereyim içim rahat olsun derseniz tabii ki HP servisi mantıklı. Ama güvendiğiniz, bu işlerden anlayan bir arkadaşınız varsa o bile yapabilir. Ben bile bir kere kendi eski laptopuma bakım yaptıktan sonra macbook da dahil eşin dostun tüm bakımlarını ben yapıyorum.

Hocam yani eski bir laptop yanlış anlamadıysam. 7 sene diyorsunuz. Yetkili servislerin fiyatları nedir bilmiyorum ama onlar da garantili yapmayacaklardır. Eğer biraz farkını vereyim içim rahat olsun derseniz tabii ki HP servisi mantıklı. Ama güvendiğiniz, bu işlerden anlayan bir arkadaşınız varsa o bile yapabilir. Ben bile bir kere kendi eski laptopuma bakım yaptıktan sonra MacBook da dahil eşin dostun tüm bakımlarını ben yapıyorum.

Hocam bir bilgisayarcı arkadaşı uzaktan tanıyorum ama yakın arkadaşım değil. Ben de kendim yapayım dedim de biraz çekindim. İnternetten bir iki videoya baktım biraz karmaşık geldi. Şimdi parçaları sökersem geri takamam diye yapmak istemedim. Eyvallah hocam sağ olun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı