L lefrein Centipat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #1 Bilgisayarda oyun oynarken bir anda kapandı. Şimdi kasaya güç geliyor ancak monitör ve ekipmanlara güç gelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2023
Bilgisayarda oyun oynarken bir anda kapandı. Şimdi kasaya güç geliyor ancak monitör ve ekipmanlara güç gelmiyor.
ICrevRESS Picopat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 425 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #2 lefrein dedi: Bilgisayarda oyun oynarken bir anda kapandı. Şimdi kasaya güç geliyor ancak monitör ve ekipmanlara güç gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Fişi prizden çekiniz tekrar takınız açılırsa PSU'dan şüphelenebilirsiniz. Artı 0 Eksi
lefrein dedi: Bilgisayarda oyun oynarken bir anda kapandı. Şimdi kasaya güç geliyor ancak monitör ve ekipmanlara güç gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Fişi prizden çekiniz tekrar takınız açılırsa PSU'dan şüphelenebilirsiniz.
KS KS L lefrein Centipat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #3 ICrevRESS dedi: Fişi prizden çekiniz tekrar takınız açılırsa PSU'dan şüphelenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çıkarıp taktım bilgisayar açıldı. WattMan bildirimi de aldım ama ısıdan şüpheleniyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
ICrevRESS dedi: Fişi prizden çekiniz tekrar takınız açılırsa PSU'dan şüphelenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çıkarıp taktım bilgisayar açıldı. WattMan bildirimi de aldım ama ısıdan şüpheleniyorum.
ICrevRESS Picopat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 425 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #4 lefrein dedi: Çıkarıp taktım bilgisayar açıldı. WattMan bildirimi de aldım ama ısıdan şüpheleniyorum. Genişletmek için tıkla... Furmark Testine sok bilgisayarını %70 - %75 civarı gene kapatma yaparsa direk PSU'dan şüphelen. Wattman degeri hatasını Amd ekran kartı her sorunda veriyor zaten ona takılma fazla Artı 0 Eksi
lefrein dedi: Çıkarıp taktım bilgisayar açıldı. WattMan bildirimi de aldım ama ısıdan şüpheleniyorum. Genişletmek için tıkla... Furmark Testine sok bilgisayarını %70 - %75 civarı gene kapatma yaparsa direk PSU'dan şüphelen. Wattman degeri hatasını Amd ekran kartı her sorunda veriyor zaten ona takılma fazla
KS KS L lefrein Centipat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #5 ICrevRESS dedi: Furmark Testine sok bilgisayarını %70 - %75 civarı gene kapatma yaparsa direk PSU'dan şüphelen. Wattman degeri hatasını Amd ekran kartı her sorunda veriyor zaten ona takılma fazla Genişletmek için tıkla... Kullandığım kasanın PSU'su sıkıntılı muhtemelen PSU'dan.Powerboost VK 1900B kullanıyorum. Artı 0 Eksi
ICrevRESS dedi: Furmark Testine sok bilgisayarını %70 - %75 civarı gene kapatma yaparsa direk PSU'dan şüphelen. Wattman degeri hatasını Amd ekran kartı her sorunda veriyor zaten ona takılma fazla Genişletmek için tıkla... Kullandığım kasanın PSU'su sıkıntılı muhtemelen PSU'dan.Powerboost VK 1900B kullanıyorum.
ICrevRESS Picopat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 425 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #6 lefrein dedi: Kullandığım kasanın PSU'su sıkıntılı muhtemelen PSU'dan.Powerboost VK 1900B kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Furmark Testinde GPU veya CPU testindede kapatırsa pcyi psu'dan şüphelenebilirsin degiştirmen gerekebilir ve kapattıgı zaman büyük ihtimalle graphic agırlıklı oyun oynuyorsundur güç tüketimi artıyordur besleyemiyordur psu. Artı 0 Eksi
lefrein dedi: Kullandığım kasanın PSU'su sıkıntılı muhtemelen PSU'dan.Powerboost VK 1900B kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Furmark Testinde GPU veya CPU testindede kapatırsa pcyi psu'dan şüphelenebilirsin degiştirmen gerekebilir ve kapattıgı zaman büyük ihtimalle graphic agırlıklı oyun oynuyorsundur güç tüketimi artıyordur besleyemiyordur psu.