Bilgisayar oyundayken kapanıyor

aidenzww

Femtopat
Daha fazla  
Oyun oynarken birdenbire bilgisayar kapanıyor. Windows ekranına atıyor şu üzgün yüz olan bir sorun çıktı diyor. Yeniden başlatılıyor çok fazla olmaya başladı. Neden oluyor olabilir? Ya oyunu kapatıyor ya da drop giriyor. 2 3 saniye sonra PC yeniden başlatılıyor. [sistemim kötü değil 400 500 FPS veya daha üstü alıyorum oyunlarda.

Yakınlarda RAM'i değiştirdim ondan sonra olmaya başladı RAM'ler çalışıyor ama yanlış takıldıysa olma olasılığı var mı?
[Ek olarak bilgisayarın voltajını 1.425 yaptım yoksa işlemciye çok voltaj veriyor ısınıyor 3 4 aydır böyle kullanıyorum sorun olmamıştı bundan kaynaklı olabilir mi RAM'i filan değiştirdikten sonra.

Bilgisayar özelliklerini yazar mısın? Ayrıca iki RAM'in de özelliğini yaz belki de MHz uyumsuzluğu yapıyordur. PC'nin voltajı normalde kaçtı?

Bilgisayar özelliklerini yazar mısın? Ayrıca iki RAM'in de özelliğini yaz belki de MHz uyumsuzluğu yapıyordur. PC'nin voltajı normalde kaçtı?

Ekran kartım GTX1650SUper.
Ana kartım S570X Torpedo Max.
RAM'lerin MHz aynı her şeyi aynı 2'li aldim direk
Voltajı normalde kaçtı bilmiyorum arkadaşım 1.425 yaptırdı olur diye.

İşlemci sıcaklığından kaynaklıdır diye düşünüyorum.
Sıvı Soğutma kullanıyorum

MSI MAG CORELIQUID B240

Markası

Ekran kartım GTX1650SUper.
Ana kartım S570X Torpedo Max.
RAM'lerin MHz aynı her şeyi aynı 2'li aldim direk.
Voltajı normalde kaçtı bilmiyorum arkadaşım 1.425 yaptırdı olur diye.

Sıvı soğutma kullanıyorum.

MSI MAG CoreLiquid B240.

Markası.

İşlemcim Ryzen 7 5800X.

En son ne zaman güncelleme yaptın? İşletim sistemin ne?

Windows güncelleme olarak NVIDIA geforcedekini diyorsun sanırım bayağıdır güncellemedim onu.

En son ne zaman güncelleme yaptın? İşletim sistemin ne?

OCCT testi yapacağım şimdi.

1703424398423.png

Yardıma ihtiyacım va

Son düzenleme:
Bilgisayar oyundayken filan kapanıyor. OCCT testi yaptığımda şöyle bir şey oldu. Yardım edin ne yapacağım?

Dosya Ekleri

• 1703424528077.png
    1703424528077.png
    233,3 KB · Görüntüleme: 41

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı