Bilgisayar Oyunları Zevk Vermiyor

Merhabalar ben üç yıl öncesine kadar eski bilgisayarımda çöp grafiklerde oyunlar oynardım ve çok eğlenirdim çöp grafikler olsa bile yani en basit oyunlardan bile zevk alırdım.

İki yıl önce sevdiğim kız hakkında olaylar oldu bana yüz verdi ama sonra başkasına bakmaya başladı onu düşünmekten uyuyamadım vs vs bu olayların ardından şu an yeni bir bilgisayarım var Witcher 3'ü maksimum grafikte oynuyorum ama yarım saatten fazla oynayamıyorum içime sıkıntı basıyor daralıyorum oyunlar zevk vermiyor yapacak bir şey bulamıyorum bunun sebebi nedir çözümü var mıdır? Kaç gündür daralıyorum çünkü
Dostum sen olayı anlaşılan kafanda takıntı etmişsin. Benim başımdan da geçti aynı şeyler inan bana. Zevk alarak oynadığım oyundan zevk alamıyordum. Ama zamanla eski Halime dönmüştüm ben 2 ay gibi kısa bir süreç sonunda. Sana tavsiyem Multiplayer-Online oyunlar oyna takım oyunları Alışmaya başladıkça daha çok zevk alacaksın.

Ben bol bol kitap okurum zaten fakat sıkıntı şurada hiç bir şeyden zevk almıyorum şahsen ben.

Ben de üstüne bir de aşk acısı çekiyorum tüm duygularım birbirine girdi iç sesimle mücadele ediyorum sürekli.

Dostum sen olayı anlaşılan kafanda takıntı etmişsin. Benim başımdan da geçti aynı şeyler inan bana. Zevk alarak oynadığım oyundan zevk alamıyordum. Ama zamanla eski Halime dönmüştüm ben 2 ay gibi kısa bir süreç sonunda. Sana tavsiyem Multiplayer-Online oyunlar oyna takım oyunları Alışmaya başladıkça daha çok zevk alacaksın.

PUBG denedim beceremiyorum rezalettim oyunda CS:GO denedim ilk başta iyi oynadım ama ruslar ve hileler yüzünden bıraktım sarmıyor artık.

Ben de üstüne bir de aşk acısı çekiyorum tüm duygularım birbirine girdi iç sesimle mücadele ediyorum sürekli.

PUBG denedim beceremiyorum rezalettim oyunda CS:GO denedim ilk başta iyi oynadım ama ruslar ve hileler yüzünden bıraktım sarmıyor artık.
LoL oyna.Hile yok ama feederlar var o kötü iyi ranka gidersen feeder çok gelmez ama.

LoL oyna.Hile yok ama feederlar var o kötü iyi ranka gidersen feeder çok gelmez ama.

internet rezalet şimdi onu indirmeye çalışsam arka planda haftalardır Kingdom Come Deliverance ve Forza Horizon 3 indiriyorum hafta geçti inmedi internet kötü ama denerim yakın zamanda lolü indirmeyi. Şuan tek yapabileceğim şey technopat'ta takılırken arkada Ceza dinleyerek ağlamak :(

Ben de küçükken oynadığım oyunlardan öyle haz alıyordum ki, şimdi onu bulamıyorum. Kendimce cevabım var. Küçükken kafada hiç bir dert olmuyor, ülke batmış mı, dolar artmış mı(doları bile bilmezdim, haliyle) kafada hiç bir sıkıntı yokken, o oyunlar aşırı zevkliydi ama bilince, hayatı öğrenince, hayatın saçmalığını kavrayınca, pespembe diye düşündüğün hayatın öyle olmadığını görünce artık zevk vermiyor. Bilmemek, cahillik mutlulukmuş, bazı kesimleri daha iyi anlıyorum böylece...

Ben de küçükken oynadığım oyunlardan öyle haz alıyordum ki, şimdi onu bulamıyorum. Kendimce cevabım var. Küçükken kafada hiç bir dert olmuyor, ülke batmış mı, dolar artmış mı(doları bile bilmezdim, haliyle) kafada hiç bir sıkıntı yokken, o oyunlar aşırı zevkliydi ama bilince, hayatı öğrenince, hayatın saçmalığını kavrayınca, pespembe diye düşündüğün hayatın öyle olmadığını görünce artık zevk vermiyor. Bilmemek, cahillik mutlulukmuş, bazı kesimleri daha iyi anlıyorum böylece...
Vallahi çok haklısın dostum, biraz düşününce sebebinin bu olduğu aklıma yattı.

c

CS:GO oynayan arkadaşların varsa onlarla gir. Ben öyle yapıyorum. Olmazsa bir doktora görün dostum pskoloğa görün. Büyük olasılıkla anti depresana başlatacaktır 10mg dan.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı