- Makaleler
- 1
20FPS alan adam Very High presette oynuyor değil mi?Sistem özelliklerini, hangi ayarlarda oynadığını bilmeden yorum yapmak. Komik
20FPS alan adam Very High presette oynuyor değil mi?Sistem özelliklerini, hangi ayarlarda oynadığını bilmeden yorum yapmak. Komik
Denememiştir zaten değil mi? 720p'ye alsa sanki sabit 60FPS alacak.Değil ama 1080p'de oynuyor olabilir. 720p'ye düşürünce sorun geçebilir.
Aynen o rezil parçalara overclock etki eder.Overclock'la
Sizden dolayı ceza almak istemiyorum.Denememiştir zaten değil mi? 720p'ye alsa sanki sabit 60FPS alacak.
Nereden biliyorsunuz?Aynen o rezil parçalara overclock etki eder.
Sisteminiz nedir?Merhaba arkadaşlar, bugün sizlerden tavsiye isteyeceğim. Şimdi benim bilgisayarım kötü, bir bilgisayar GTA 5'te 30 FPS gibi rakamlar verirse mutlu olurum. Yardım edebilir misiniz? (Normalde 20 falan alıyorum.)
GT710 ekran kartı var mesela, overclock yaptığında sıcaklık yükseltmekten başka bir şey olmaz.Nereden biliyorsunuz? Ben soruda öyle bir şey okumadım.
Sizden dolayı ceza almak istemiyorum.
Nereden biliyorsunuz?
O oyundan oyuna değişir. Gerçekten berbat performans verdiği bir iş için OC yapmak fayda etmez ama 20-25 FPS alan bir oyunda OC yapmak hiç olmazsa oyunu akıcı seviyeye getirir.GT710 ekran kartı var mesela, overclock yaptığında sıcaklık yükseltmekten başka bir şey olmaz.
Umursama.Nereden biliyorsunuz? Ben soruda öyle bir şey okumadım.
Sizden dolayı ceza almak istemiyorum.
Nereden biliyorsunuz?
Adam GT710 mu kullanıyorum demiş? OC verimi yüksek olan kartlar var, optimizasyonun çok işe yaradığı kartlar da var. Örneğin adam shader kalitesini ayarlamayı bilmiyordur ve yapınca rahatlar. Nereden bilebilirsin?GT710 ekran kartı var mesela, overclock yaptığında sıcaklık yükseltmekten başka bir şey olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.