Bilgisayar performansını artırmak için önerdiğiniz programlar neler?

Bilgisayar performansını arttırmak için hangi programları önerirsiniz?
Performans arttırıcı uygulama olmaz. Diyorsanız ekran kartlarının işlemcinin GHz vs.. arttırabildiğiniz programlar var ancak onlar teknik konu bilmeden yapmanız önermiyoruz.
Onun dışında boot menüsünden bir kaç ayarla daha performanslı çalışabilir.

CCleaner öneririm, Advanced System Care kullandım ama beğenmedim daha çok ağırlık yaptı sanırım şu anlık CCleaner tavsiye ederim daha hafif çalışıyor mu çalışmıyor mu anlamazsın o kadar hafif ve etkisi oluyor Pro sürümünü satın aldım gayet memnunum hiçbir program kullanma diyen arkadaşlar neye göre bunu söylüyor sistemin yükünü hafifleten ve rahatlatan uygulamalar bilgisayara ne demek zarar verir anlamış değilim.

CCleaner falan indirme öncelikle bu tür işler için çok nadir çalışan işini düzgün yapan program var her zaman kullandığım ISLC programını öneririm özellikle RAM'ın 8 GB ya da daha az ise çok işe yarıyor aynı şekilde oyunlarda fazla drop giriyorsa timer resolution değişebilirsin.
Kullandığım ayarlar şu şekilde:

1610530036465.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı