Bilgisayar programcılığı 390 bin sıralama ile gelir mi?

Bilgisayar programcılığından mezunsan lise de evet etkisi var o katsayı puanıyla tercih yaparsın.

Evet mezunum hocam sizin ve benim şu an baktığımız sıralamalar 0.12 puan ile hesaplanıyor diye biliyorum 0.18 ile gireceğimden belki arttırıldığı için egede kontenjanla girebilirim üniversitenin içindeki fakültenin veya yeni bölümler açılmış onlara da bakabilirim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Evet mezunum hocam sizin ve benim şu an baktığımız sıralamalar 0.12 puan ile hesaplanıyor diye biliyorum 0.18 ile gireceğimden belki arttırıldığı için egede kontenjanla girebilirim üniversitenin içindeki fakültenin veya yeni bölümler açılmış onlara da bakabilirim. Siz ne düşünüyorsunuz?
0.18 katsayı puanına da baktım deü tutmuyor egenin de bergama tutuyor. yeni bölümlere bakmanı öneririm alımları daha yeni olacağı için girebilirsin bence. Ama 0.12 katsayıdan alır tabi.

Merhaba @hunternetwork. Öncelikle TYT sonucunuz güzel gelmiş, Sözel sonucunuz da fena sayılmaz, hayırlı olsun. Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Meslek Yüksekokulu Uzaktan Öğretim 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu tam burslu 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı, ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Manisa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı bölümü gelebilirmiş. Siz tercih yaptınız mı?

Merhaba @hunternetwork. Öncelikle TYT sonucunuz güzel gelmiş, sözel sonucunuz da fena sayılmaz, hayırlı olsun. Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir meslek yüksekokulu uzaktan öğretim 2 yıllık bilgisayar programcılığı, İzmir kavram meslek yüksekokulu tam burslu 2 yıllık bilgisayar programcılığı, ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Manisa teknik bilimler meslek yüksekokulu 2 yıllık bilgisayar programcılığı bölümü gelebilirmiş. Siz tercih yaptınız mı?

Seçimimi Yaşar Üniversitesi üzerinden yaptım şu anda %25 burslu okumaya başladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı