Bilgisayar Programcılığı Bölümü Hakkında Bilgi?

ArmegedonTeam

Hectopat
Yer
Condor
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 yıllık devlet bilgisayar programcılığı okumayı düşünüyorum.Uzaktan eğitim veya normal eğitim gideceğim büyük ihtimal ile.
Bölüm hakkında bilgi verebilir misiniz?
Bu bölümde okuyan arkadaşlar ve çevresindeki tanıdık insanlar acaba bu bölümü tavsiye ediyor mu?
Eğer kazanırsam büyük bir sıkıntı olmazsa 2 yıllık eğitimi bitirip 4 yıllığa tamamlamaya çalışacağım.

Bence yazma bu bölüme bitirip şimdi boş gezen arkadaşlarım var. Ayrıca dgs ile 4 yıllığa tamamlamak zor iş. Çok az kişi alıyorlar dgs ile çok iyi bir puan yapman lazım. Zaten 2 yılda çok temel şeyler öğretiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazmayın arkadaşlar mezun olunca açıkta kalırsınız. Ben bu yıl 3. seneme hazırlanacağım. Aslında bu yıl marmara kimya, maliye vs hepsi geliyor ama ben makine mühendisliği istiyorum. Size tavsiyem 1 yıl daha çalışın iyi bir bölüme girin yoksa sadece 2 yıl zamanınızı harcarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bölüm hakkında sadece şunu diye bilirim. Hedefin ne hedefine karşılıyorsa okuya bilirsin 4 seneye tamamlamak pek kolay değil ama tamamladığın sırada öğretmen yada mühendis olabilirsin abim tamamlayarak şuan öğretmen kendi okuduğu lisede size kalmış birşey tamamen

Bu bölüm hakkında sadece şunu diye bilirim. Hedefin ne hedefine karşılıyorsa okuya bilirsin 4 seneye tamamlamak pek kolay değil ama tamamladığın sırada öğretmen yada mühendis olabilirsin abim tamamlayarak şuan öğretmen kendi okuduğu lisede size kalmış birşey tamamen

Hocam tamam geçebilir ama çok çalışması gerekiyor. Arada abin gibi istisnalar çıkıyor ama çoğu dgs ye güveniyor 2 yıllığa gidiyor ve sonunda acı gerçekle karşılaşıyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı