Bu yıl bilgisayar programcılığı bölümüne başlıycam onun için bir laptop alacağım. MacBook Air 2020 almayı düşünüyorum ama derslerde kullanıcağım programlar MacOS'ta var mı bilmiyorum bilen birisi varsa yorumunu ve önerisini merak ettim.
Asus N580GD-E4006T Intel Core i7 8750H 16GB 1TB + 256GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus N580GD-E4006T Intel Core i7 8750H 16GB 1TB + 256GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kesinlikle windows işletim sistemi içeren bir bilgisayar alın.Okullardaki tüm dersler microsoft ekosistemine göre hazırlanıyor.İş hayatında macbook alırsanızda olur hem rahat edersiniz.
Siz MacBook'a karar vermişsiniz kendinizi tatmin etmek için konuyu açmısşsınız rahatça yapabilirsin ama bence parasını zerre hak etmiyor oyun anlamında da iğrenç bir cihaz.
Kaliteli kasa, uzun pil performansı (aktif 10 saat), eşsiz hatta rakipsiz bir ekran, Windows'tan çok daha rahat bir işletim sistemi ve kendi ekosistemi. Yeterli olmadı mı? Aynı özelliklere sahip bir bilgisayarda Windows'ta Adobe Premier Pro üzerinden 28 dakikada aldığım Render'ı, Macbook Pro ve Final Cut ikilisi ile 8 dakikada alıyorum. Her şey donanım değil şunu kafanıza sokun artık.
Kesinlikle Windows işletim sistemi içeren bir bilgisayar alın. Okullardaki tüm dersler Microsoft ekosistemine göre hazırlanıyor. İş hayatında MacBook alırsanızda olur hem rahat edersiniz.