Bilgisayar Programcılığı Okunur mu?

picaroon0

Hectopat
Yer
Papua Yeni Gine
Merhabalar, bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum. Aklımda bilgisayar programcılığı var fakat 10 kişiden 6'sı boş bölüm diyor. Bu bölümü okuyanlar veya mezun olanlar ilgin varsa direkt gel diyorlar. Çok kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım?
Eğer bilgisayar programcılığı okursam Marmara veya Ankara Medipol Üniversitesinde okuyacağım.
Tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boş bölüm diyenlerde 7. kişi de ben olayım. Maalesef boş, DGS ile 4 seneliğe geçiş yapmadığın sürece bir işe yaramayacak bölüm.

Ben de tercih edenlerden biriyim fakat diğer insanlara nazaran daha bilgili biri olarak girdim programcılık bölümüne. C, C++, Java, Bash, pyhton gibi dillerde temel/orta düzey bilgim var ve aslında bu bölüme girmek istememin nedeni de zaman kazanmak çünkü aklımda yapmak istediğim bir oyun projesi var. Tabi bu süre zarfında insanlarla tanışabilir, aklını aktif şekilde kullanan, creative projelere ilgisi olan insanları da bulabilirim. Kısaca bölümü tercih edebilirsiniz, orta da dolaşan zibilyon tane boş bölüm var zaten, kendimi geliştirmeye açığım diyorsanız tabiki tercih edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı