Bilgisayar programcılığı okunur mu?

HüseyinLothbrok

Centipat
Daha fazla  
Sınava 3-4 ay kaldı ama hiçbir bilgim yok, 2 yıllık bilgisayar programcılığı düşünüp 4 yıllıga mühendisliğe tamamlamak istiyorum, sizce olumlu olur mu?

Sınava 3-4 ay kaldı ama hiçbir bilgim yok, 2 yıllık bilgisayar programcılığı düşünüp 4 yıllıga mühendisliğe tamamlamak istiyorum, sizce olumlu olur mu?

4 yıla tamamlama işi biraz hayal oluyor hocam 1. sene bitmeden üşeniyorsunuz diyebilirim ama aşırı kararlı olursanız yapılabilir. İlk sene kolay geçer ama 2. sene bilemem iş imkanını da bilmiyorum.

DGS de tek çözeceğin ders matematik yani başka hayatın yokmuş gibi DGS matematik çalışman lazım. Mezuna bırakırım Seneye direkt bilgisayar mühendisliğine giderim dersen bu sefer TYT netlerini arttırman ve AYT matematik, fizik, kimya ve biyoloji çalışman gerekir DGS bana daha makul geliyor ama çalışman lazım hakkını vermen lazım birisi vardı atanmıştı ama deneme amaçlı girmiş son 2 ay çalışmış biraz 20 bin sıralama yapmış DGS sayısalda.

Onun yanı sıra inşaat teknolojisinden inşaat mühendisligi de aklımdan geçti fikriniz nedir?

İnşaat mühendisliği şu zamanda iyi bir üniversitede okunmayacaksa tavsiye etmem bilgisayar programcılığı falan daha mantıklı kendini geliştirebilirsiniz bu bölümde kendi çabanızla.

DGS de tek çözeceğin ders matematik yani başka hayatın yokmuş gibi DGS matematik çalışman lazım. Mezuna bırakırım Seneye direkt bilgisayar mühendisliğine giderim dersen bu sefer TYT netlerini arttırman ve AYT matematik, fizik, kimya ve biyoloji çalışman gerekir DGS bana daha makul geliyor ama çalışman lazım hakkını vermen lazım birisi vardı atanmıştı ama deneme amaçlı girmiş son 2 ay çalışmış biraz 20 bin sıralama yapmış DGS sayısalda.

Kalan sürede adamakıllı calışsak sıfırdan falan bir adamakıllı bir şey okur muyuz?

Kalan sürede adamakıllı calışsak sıfırdan falan bir adamakıllı bir şey okur muyuz?

Bilgisayar mühendiliği 2024 yılı en kötü sıralama 296.000. kişi Bingöl üniversitesine girmiş TYT'den 59 net AYT'den 20 net yapmış ve diploma notu 83 sizin gitmeyi düşündüğünüz yere göre değişir. Mesela ben AÖF'te yaşlı bakımı okuyorum atama puanları 72 ile başlıyor onun dışında DGS yede gireceğim atanamaz isem DGS'den devam ama asıl amacım POMEM ile polis olmak POMEM girmek için önlisan okuyorum öyle bir bölüm seçinki yedek planın yedeği olsun elinizde bir yere bel bağlamayın. Bana kalırsa bilgisayar mühendisliği istiyor isen bilgisayar programcılığına git bitene kadar bir yandanda DGS çalış emin ol TYT netini arttırmaktan ve sıfırdan AYT matematik, fizik, kimya, biyoloji yapmaktan daha kolay ama DGS matematiğin hakkını vermen lazım bak DGS matematik geçmiş sınav sorularına bak görürsün zaten AYT matematikten daha kolay.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı