Bilgisayar programciligi okunur mu?

Hocam bunu sadece sen bilirsin. Cunku matematik bilgini Türkçe bilgini sen biliyorsun. Kendi pontansiyelini sadece sen bilirsin. Ben diceklerimi dedim lisans kazan daha iyi olur. Naçizane tavsiyem KPSS ile atanabilecegin 2 yillik bolumleri oku. Ileride issiz kalirsin yoksa benim gibi. Gercekten issizlik cok zor.

Hocam benim kendime inancım tam DGS ile kazanacağım mühendislik başka bir şansım yok en kötü ihtimal özelde mühendislik okurum.

Hocam bunu sadece sen bilirsin. Cunku matematik bilgini Turkce bilgini sen biliyorsun. Kendi pontansiyelini sadece sen bilirsin. Ben diceklerimi dedim lisans kazan daha iyi olur. Nacizane tavsiyem KPSS ile atanabilecegin 2 yillik bolumleri oku. Ileride issiz kalirsin yoksa benim gibi. Gercekten issizlik cok zor.
Teşekkür ederim tavsiye için.

Hocam benim kendime inancım tam DGS ile kazanacağım mühendislik başka bir şansım yok en kötü ihtimal özelde mühendislik okurum.

Teşekkür ederim tavsiye için.
Allah yardimcin olsun kardesim. Insallah basarirsin. Bu arada DGS diye takilma bu YKS oldu galiba adi pek bilgim yok ama universite kazaninca on lisans derslerini saydirabilirsin. Yine DGS gibi ayni hesaba geliyor.

Katılıyorum.

Bilgisayar programcılığı okuyan biri olarak keşke gelmeseydim girişmeseydim. Boş beleş bir eğitim, çıkışımda neredeyse hiçbir işe yaramam vs derken soğutuyor.

Bir yanım diyor sal git vatan da Teknosa'da çalış en azından cebine para girsin ama diyebilecek bir şey bulamıyorum.

Bir de bölümde okuyorum diyen elini hayatı ömrünce Mouse'ye sürmemiş sağa sola bakınan tipler de olunca iyice delleniyor insan. Hadi elini sürmemiş etmemiş ilgisi de yok adamın. Kız peşinde koşuyorlar.

Dönem sonunda eğer ilimdeki aşçılık bölümü myp açarsa gitmeyi deneyeceğim. Olmazsa da uzaktan eğitime alırım bitirmiş olurum en azından.

Ne kalmaya para gider, ne ona buna para gider.

Katılıyorum.

Bilgisayar programcılığı okuyan biri olarak keşke gelmeseydim girişmeseydim. Boş beleş bir eğitim, çıkışımda neredeyse hiçbir işe yaramam vs derken soğutuyor.

Bir yanım diyor sal git vatan da Teknosa'da çalış en azından cebine para girsin ama diyebilecek bir şey bulamıyorum.

Bir de bölümde okuyorum diyen elini hayatı ömrünce Mouse'ye sürmemiş sağa sola bakınan tipler de olunca iyice delleniyor insan. Hadi elini sürmemiş etmemiş ilgisi de yok adamın. Kız peşinde koşuyorlar.

Dönem sonunda eğer ilimdeki aşçılık bölümü MYP açarsa gitmeyi deneyeceğim. Olmazsa da uzaktan eğitime alırım bitirmiş olurum en azından.

Ne kalmaya para gider, ne ona buna para gider.

Haklisin dostum. Ama su var hala bolumunu degistirebilirsin ayrica yine ayni ortami goreceksin diger bolumlerde de.

Haklisin dostum. Ama su var hala bolumunu degistirebilirsin ayrica yine ayni ortami goreceksin diger bolumlerde de.

O ortam yüzünden 1 saatlik ders uzakdıkça uzuyor. Bir de ikinci öğretim olunca iyice bayıyor.

Bölümü değiştirmeye çalışacağım bu dönem sonu bakalım.

Peki size sorun bilgisayar programcılığını mı yoksa web tasarım kodlamayı mı uzaktan okumak daha mantıklı olacaktır.

Aynı şekilde internet ve ağ teknolojileri de bir seçenek.

O ortam yüzünden 1 saatlik ders uzakdıkça uzuyor. Bir de ikinci öğretim olunca iyice bayıyor.

Bölümü değiştirmeye çalışacağım bu dönem sonu bakalım.

Peki size sorun bilgisayar programcılığını mı yoksa web tasarım kodlamayı mı uzaktan okumak daha mantıklı olacaktır.

Aynı şekilde internet ve ağ teknolojileri de bir seçenek.
Hocam uzaktan nasil oluyor bilmiyorum. Bizimkiler odevle zorluyordu bizi bu bize bir sey kazandiriyordu fakat uzakta ne olur ne biter bilmiyorum. Ama su var calisacaksan olur. Cunku isletme mezunlari dahil yazilimci olanlar var kendi cabalariyla.

Hocam uzaktan nasıl oluyor bilmiyorum. Bizimkiler odevle zorluyordu bizi bu bize bir şey kazandiriyordu fakat uzakta ne olur ne biter bilmiyorum. Ama su var calisacaksan olur. Cunku isletme mezunlari dahil yazilimci olanlar var kendi cabalariyla.

Peki web tasarım kodlama veya internet ağ teknolojileri hakkında bir bilginiz veya diyebilecekleriniz var mı?

Bilgisayar programcılığına devam etmektense onlara geçiş yapmak ne kadar mantıklı olabilir diye.

Peki web tasarım kodlama veya internet ağ teknolojileri hakkında bir bilginiz veya diyebilecekleriniz var mı?

Bilgisayar programcılığına devam etmektense onlara geçiş yapmak ne kadar mantıklı olabilir diye.

Web tasarim mantiksiz olur. Onu Udemy kursuyla cok rahat ogrenirsin. Web programlama ise onu da ayni sekilde ogrenirsin. PHP MSSQL basit seyler bunlari herkes ogrenebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı