Bilgisayar programciligi okunur mu?

Ben diplomalı olarak ilk işe başladığımda 30k ile başlatmışlardı. Fena bir para değil ama yeterli değil.
Hocam disiplinli çok fazla çalışıyorsanız üni olmadanda olur ama diploma illaki farkını gösterir. Bir yol var bu yolu arabayla gitmek var yürüyerek gitmek var.

Hocam ben zaten iş sahibiyim benim açımdan bir sorun yok ama şu anki aklım olsa 12 yılımı bu eğitim sisteminde boşa harcamazdım.
Hocam evden çalışarak bir yerlere gelmek için de zaten 3 4 yılınızı vermeniz gerekecek. 1 yılda yazılım öğrenip yazılımcı olarak çalışmayı ve dolarla maaş almayı hayal edenler var.

Bilgisayar mühendisi. Benimde sormadılar hocam diplomamı.
Hangi ünide okudunuz hocam?

Sınav senesi bayağı çetrefilli geçti o zaman. Kaç bin ile girmiştiniz, bende YKS sınavına hazırlanıyorum ondan sordum?

Evet hocam ondan dolayı şu anki aklım olsaydı okumazdim diyorum. Girdiğim sene 12.000 ile girmiştim.

Bayağı iyiymiş hocam. Bence 30 az. 3 4 yıl deneyim varsa. Veya piyasa böyle ben yanlış biliyorum.

Hocam çok karmaşık bir süreçti işe girme sürecim ondan dolayı ilk girişte 30 civarı vermişlerdi şu an yaklasık 60 kazanıyorum.

Evet hocam ondan dolayı şu anki aklım olsaydı okumazdim diyorum. Girdiğim sene 12.000 ile girmiştim.

Hocam çok karmaşık bir süreçti işe girme sürecim ondan dolayı ilk girişte 30 civarı vermişlerdi şu an yaklasık 60 kazanıyorum.
Hocam böyle yüksek bir maaş alırken neden üniversite önermiyorsunuz? Üniversitede belli bir network vs. yapmışsınızdır illaki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı