Monocled
Hectopat
Daha fazla
İyi günler benim sayısal sonucum 170k bilgisayar mühendisliği istiyorum ama bu sıralamadaki üniversiteler hiç iyi değil bende programcılık düşünüyorum. Marmara da programcılığa Felan tutuyor. Sizce ne yapmalıyım. Sizin dediğinize bakarak arakadaş ortamı etkinlik gibi şeylere bakarsak hangisini tercih etmeliyim?Merhaba,
Bir Yıldırım Beyazıt Üniversitesi bilgisayar programcılığı (2020) mezunu olarak birkaç şey söylemek istiyorum.
Nerede okursan oku benim zamanımda okulda çok bir şey öğrenmiyordun, çevre edinip bu işe ilgili arkadaşlarla birkaç proje yapabiliyordun. Kendini çok geliştiriceğini düşünüyorsan sadece okula gidip derslere girmek pek geliştirmiyor.
İlk işim okuldan bir arkadaşımın yönlendirmesi bir toptancının e-ticaret sayfası (B2B) yönetmeye başladım. B2B sayfasını yönetirken edindiğim çevre ile başka bir yerde bilgi işlem departmanına davet edildim ve şimdiki işime girdim.
Okul her şey değil kendini geliştirmeye çevre edinmeye çalış. Bu çevre seni ve ne olacağını belirleyen en önemli kısım.
Her şey gönlünce olsun iyi günler.