Burslu mu okuyacaksın? Hangi üniversitelere tercih yapmayı düşünüyorsun. Puanın düşük.
Özür diliyorum, doğru.Puandan çok sıralamaya bakılıyor.
Sıralamam 800 Bin mersin amasya samsun balıkkesir bu tarz yerler tutuyorBurslu mu okuyacaksın? Hangi üniversitelere tercih yapmayı düşünüyorsun. Sıralaman nedir?
Benimde 120k tyt 170k ayt sıralamam var mühendislik tutuyor ama uniler uzak ve unilerin hakkında bilgim yok onun yerine Marmara üniversitesi bilgisayar programcılığı düşündüm sizce ne yapmalıyım herhangi bir tavsiyeniz var miBurslu mu okuyacaksın? Hangi üniversitelere tercih yapmayı düşünüyorsun. Sıralaman nedir?
Benimde 120k tyt 170k ayt sıralamam var mühendislik tutuyor ama uniler uzak ve unilerin hakkında bilgim yok onun yerine Marmara üniversitesi bilgisayar programcılığı düşündüm sizce ne yapmalıyım herhangi bir tavsiyeniz var mi
İyi günler abiler. TYT'den 300 puan aldım bilgisayar programcılığı tutuyor ve sevdiğim bölüm sizce okunur mu ya da bölüm ile bilgisi olan cevap verebilir mi?
DGS yi düşündüm de direkt DGS ye direkt guvenmiyorum.elbette amacım lisans okumak ta...Mühendislik geliyorsa önceliğini mühendislik yap. Programcılık okuduktan sonra işveren açısından Marmara mezunu olmanın pek bir karşılığı yok, 2 yıllık mezunu olarak görülürsün.
DGS ile mühendisliğe tamamlama gibi bir hedefin yoksa mantıklı değil.
DGS yi düşündüm de direkt DGS ye direkt guvenmiyorum.elbette amacım lisans okumak ta...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.