Bilgisayar programcılığı okunur mu?

Merhaba @maze35. Mersin Üniversitesi Mersin Meslek Yüksekokulu Uzaktan Öğretim 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı saydıklarınız arasında önde görünüyor.

Merhaba @Yorumcu abi. Balıkesir Üniversitesi Balıkesir Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı bölümündeydiniz değil mi?
Bu sene Dikey Geçiş Sınavında birçok 2 yıllık bölümün Endüstri Mühendisliğine Dikey Geçişinin kaldırılması olumsuz bir durum maalesef.

Merhaba @maze35. Mersin Üniversitesi Mersin meslek yüksekokulu uzaktan öğretim 2 yıllık bilgisayar programcılığı saydıklarınız arasında önde görünüyor.

Merhaba @Yorumcu abi. Balıkesir Üniversitesi Balıkesir meslek yüksekokulu 2 yıllık bilgisayar programcılığı bölümündeydiniz değil mi?
Bu sene dikey geçiş sınavında birçok 2 yıllık bölümün endüstri mühendisliğine dikey geçişinin kaldırılması olumsuz bir durum maalesef.

Evet efendim. Balıkesir üniversite Balıkesir meslek yüksekokulunda 2. sınıf bilgisayar programcılığındayım. Endüstri mühendisliği geçiş için en ideal bölümdü sıralamalar bilgisayar mühendisliği kadar yüksek değildi. Sağlık olsun.

Merhaba @maze35. Mersin Üniversitesi Mersin meslek yüksekokulu uzaktan öğretim 2 yıllık bilgisayar programcılığı saydıklarınız arasında önde görünüyor.

Merhaba @Yorumcu abi. Balıkesir Üniversitesi Balıkesir meslek yüksekokulu 2 yıllık bilgisayar programcılığı bölümündeydiniz değil mi?
Bu sene dikey geçiş sınavında birçok 2 yıllık bölümün endüstri mühendisliğine dikey geçişinin kaldırılması olumsuz bir durum maalesef.

Ve ayrıyeten hocam, endüstri mühendisliğine geçiş yapabilecek olan bölümler de çok alakasız demeyelimde daha düşük sıralamalarda olan bölümler. 3 4 tane bölüm geçiş yapabiliyor.
Bölümler:
Endüstriyel otomasyon.
Kalite kontrol.
Üretimde kalite kontrol.
Otomasyon.

Kesinlikle yargılamıyorum ama 3 4 dersimiz ortak ve geçişe uygun olan bir bölümden bunu bir anda insanların hedeflerini umursamadan kaldırmaları gerçekten çok kötü oldu.
Saygılar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı