Bilgisayar programcılığı okunur mu?

2yıllık yeni açılan yazılım gelişitrme bölümleri yazılır mı önyüz,arkayüz,oyun geliştirme vb
Hiç biri yazılmaz alayı hikaye onların. Mühendislik kazanamayanları eğlemek için oluşturulmuş bölümler. Zaman kaybı. Orda öğretilecek olan şeyleri internette çok rahat bir iki haftda öğrenirsin. Zaten şurdan anlayabilirsin o bölüm hocalarına bak hiç biri bu alanda yıllarını geçirmemiş , makale yazmamış. Yazsa dahi sıfır atıf almış adamlar. Bunlardan neyin eğitimini alacaksın

Hiç biri yazılmaz alayı hikaye onların. Mühendislik kazanamayanları eğlemek için oluşturulmuş bölümler. Zaman kaybı. Orda öğretilecek olan şeyleri internette çok rahat bir iki haftda öğrenirsin. Zaten şurdan anlayabilirsin o bölüm hocalarına bak hiç biri bu alanda yıllarını geçirmemiş , makale yazmamış. Yazsa dahi sıfır atıf almış adamlar. Bunlardan neyin eğitimini alacaksın
Hocam cok haklisin 2 yıllık bir bilgisayar programcılığını tercih yaptım ve ayın 19'unda kayıtlar başlıyor Fakat fakat mevzuna kalmayı düşünüyorum çünkü amacım eşit ağırlığa girip 4 yıllık yönetim Bileşim sistemleri okumak programcılıktan gerçekten 2 senede şu anda pek bir şey yapılmıyor dediğiniz gibi programcılıkta da çok bir şey öğretilmiyor kalsın ki ben Endüstri Meslek Lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum oradaki derslerle 2 yıllıktaki dersler tamamen aynı hiçbir fark yok neredeyse sadece araya birkaç değişik kültürel ders girmiş Ayrıca senin de dediğin gibi Hocalar Gerçekten bu konuları üzerinde hiçbir tez yapmamış örnek veriyorum meslek yüksekokulundaki iki tane Doçent öğretmene bakıyorum bir tanesi fen bilimleri web geliştirme ya da bilgisayarla fen bilimleri dersi anlatma üzerine bir tanesi de uzay üzerine hiçbirinin bilgisayar mühendisiyle alakalı bir şey yok birazdan babamla konuşacağım bu makaleyi de şu an atmam biraz İronik ona bu sene mezunu bırakmak istediğimi ve kendimi iyi bir şekilde eşit ağırlığı hazırlayıp yönetimi Bilişim sistemlerine girmek istediğimi söyleyeceğim Çünkü 2 yıllık programlamacılıkta 2 yılımı harcayacağımı bir yılımı harcayıp de 4 yıllığa gidebilirim Ayrıca dediğiniz gibi dersleri baştan almak gibi bir çok sorum var ve DGS çok daha zor yks'ye göre

Hocam cok haklisin 2 yıllık bir bilgisayar programcılığını tercih yaptım ve ayın 19'unda kayıtlar başlıyor Fakat fakat mevzuna kalmayı düşünüyorum çünkü amacım eşit ağırlığa girip 4 yıllık yönetim Bileşim sistemleri okumak programcılıktan gerçekten 2 senede şu anda pek bir şey yapılmıyor dediğiniz gibi programcılıkta da çok bir şey öğretilmiyor kalsın ki ben Endüstri Meslek Lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum oradaki derslerle 2 yıllıktaki dersler tamamen aynı hiçbir fark yok neredeyse sadece araya birkaç değişik kültürel ders girmiş Ayrıca senin de dediğin gibi Hocalar Gerçekten bu konuları üzerinde hiçbir tez yapmamış örnek veriyorum meslek yüksekokulundaki iki tane Doçent öğretmene bakıyorum bir tanesi fen bilimleri web geliştirme ya da bilgisayarla fen bilimleri dersi anlatma üzerine bir tanesi de uzay üzerine hiçbirinin bilgisayar mühendisiyle alakalı bir şey yok birazdan babamla konuşacağım bu makaleyi de şu an atmam biraz İronik ona bu sene mezunu bırakmak istediğimi ve kendimi iyi bir şekilde eşit ağırlığı hazırlayıp yönetimi Bilişim sistemlerine girmek istediğimi söyleyeceğim Çünkü 2 yıllık programlamacılıkta 2 yılımı harcayacağımı bir yılımı harcayıp de 4 yıllığa gidebilirim Ayrıca dediğiniz gibi dersleri baştan almak gibi birçok sorum var ve DGS çok daha zor YKS'ye göre

Yerinde bir karar olur. Başarılar diliyorum çalışmayı bırakma dost maalesef çalışmadan bir şey olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı