Bu meslekler basite alınacak meslekler değil bence meslegi sevmen lazım biraz daha düşün sıfırdan başlacaksan da biraz pratik yap kendi kendine.
Zorlanmazsın da boşuna okuma bir şey kazandırmaz sana. En baba programcılık bölümünün 2 senede öğrettiğini kendin 2 haftada fazlasıyla öğreniyorsun.Bilgisayar programcılığı okumayı düşünüyorum. Kodlama vs hiç bilmiyorum. İş imkanları nelerdir? Ve zorlanır mıyım?
İlk önce neyi kodlicağini düşün ne kodlamak istiyorsun sen?
Zorlanmazsın da boşuna okuma bir şey kazandırmaz sana. En baba programcılık bölümünün 2 senede öğrettiğini kendin 2 haftada fazlasıyla öğreniyorsun.
Diploma falan deme önlisansın diplomasından bir halt olmaz.
Bilişim alanında okuyacaksan ya bir üniversitede bilgisayar mühendisliği kazan onu oku ya da hiç okuma.
Dikey geçişi unutmuşsunuz hocam. Okuyup DGS ile tamamlayabilir. Üstelik devlet kurumları 2 yıllık ön lisanslar içinde kadro açabiliyor. Özel sektörde zaten iş bulabilir. Kendisini geliştirmesiyle ilgili ve tabi istekli olması da şart.Zorlanmazsın da boşuna okuma bir şey kazandırmaz sana. En baba programcılık bölümünün 2 senede öğrettiğini kendin 2 haftada fazlasıyla öğreniyorsun.
Diploma falan deme önlisansın diplomasından bi halt olmaz.
Bilişim alanında okuyacaksan ya bir üniversitede bilgisayar mühendisliği kazan onu oku ya da hiç okuma.
Dikey geçişi unutmuşsunuz hocam. Okuyup DGS ile tamamlayabilir. Üstelik devlet kurumları 2 yıllık ön lisanslar içinde kadro açabiliyor. Özel sektörde zaten iş bulabilir. Kendisini geliştirmesiyle ilgili ve tabii istekli olması da şart.
Bilmiyorum.
Hocam babam da öyle diyor. Ön lisans olarak geçiyor okuma daha iyi zaman kaybı diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.