Yani okunmaz diyorsun. Zaten 2 yıl olan bölümmüş.Bilgisayar programlığı lisans değil önlisans çünkü. Önlisans bölümlerinde başka yazılım ile alakalı web programcılığı vs var onlarda zaten sıralamaları senin dediğin gibi.
Hiçbir bölüme okunur okunmaz denilmez. Senin zaten programlama bilgin var ise sadece belge için neden okunmasın ki. Yazılım için senin diplomana bakmazlar yaptığın projelerine bakarlar. En kötü DGS ile mühendisliğe geçiş yaparsın. Ama senin bir bilgin var ise üniversiteye gitmene gerek yok yazılım alanında iş arayanlar seni zaten linkedin den githubdan bulabilir. En önemlisi çevrenin olması farklı farklı projelerde görev almış olman. Can değerin güzel videoları var bu konu hakkında.Yani okunmaz diyorsun. Zaten 2 yıl olan bölümmüş.
Ben 1 sene okudum ve zaman kaybı olduğunu düşündüğüm için bıraktım (benim tercih seçeneğim vardı). Bu bölüm hakkında tek söyleyeceklerim boş bir bölüm olduğudur. Çünkü Herhangi bir bilgisayarla alakalı bölümde hocaların anlattıklarının üstüne 2 kat çalışmanız lazım ama bu bölümde 10 kat çalışmalısınız ki adamakıllı bir bilgi elde edin. Çoğunlukları hocaları bilgisiz, ilgisiz ve rahat oluyorlar. Benim okuduğum üniversite de her hoca her dönem farklı bir dili anlatıyordu. 1 dönem içinde C Sharp'ı öğrenmeyi bırakın başlangıcını bile bitirememiştik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.