Bilgisayar programcılığından DGS ile yükselmek mantıklı mı?

Balendindeus

Hectopat
Daha fazla  
Halihazırda bir lisans bölümü öğrencisiyim fakat şu anki bölümüme babamın isteği ile geldim ve memnun değilim, bitirebileceğimi sanmıyorum. Ama şu an ailemden dolayı bırakamıyorumda o yüzden kendime bir kapı açmam gerekiyor. Bu sene sınava hazırlanmadan girdim Anadolu Üniversitesi açık öğretim bilgisayar programcılığına gidebiliyorum. 2 yıl önlisanstan okuyup sonrasında DGS ile bilgisayar mühendisliğine tamamlamayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı ve bu yolu izlemiş abilerim var mı? Ayrıca 3 senem şu anki fakülteme gitti normal şartlar altında bilgisayar ve yazılıma çok meraklıyım. Kendimi en başta sevdiğim alana yönlendirmeliydim ama bu 3 yılda şu anki derslerim yüzünden kendimi geliştirme imkanım olmadı neler yapmalıyım?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam DGS cok cok zorlasti artik (sinav olarak degil) kontenjanlar cok az YKS ye hazirlanmak daha mantikli olabilir :( Bir de ozel olmazsa hangi bolumdesiniz ?

22 yaşındasın şu an da iki yıl okudun diyelim 24 oldun DGS girdin kazandın 4 yıl tekrar okudun simdi bazıları gelip 3. yıldan basliyor falan diyebilir hayır arkadaşlar çoğu sıfırdan başlatıyor. 28 yaşında mezun olursun yani hayata cok gec atilirsin şahsen tabii sana kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı