Arkadaşlar merhaba daha önce de bu konu ile alakalı bir konu oluşturmuştum. Bilgisayar kendi kendine kapatılıyor yazıp kapanıyor daha sonra kendini açmaya çalışıyor. Anakartın modelinin yazdığı yere kadar gelip tekrar kapanıyor, r böyle sürekli kendini tekrarlıyor. Switch'den kapatıp açınca düzeliyor ama belirli bir zaman sonra yine aynı şey oluyor. Birkaç ay falan önce RAM'lerin yerlerini değiştirip bir tane RAM'i sökünce düzelmişti daha sonra söktüğüm RAM'i tekrar taktım ve sorunsuz çalışmaya devam etti. 2-3 ay kadar geçenlerde aynı sorun yine başladı fakat bu sefer RAM'leri söküp taksam bile aynı şekilde devam ediyor. Bilgisayarın parçaları bir buçuk senelik falan bir parça hariç o da güç kaynağım güç kaynağım yaklaşık 6-7 hatta belki 10 senelik tam olarak hatırlamıyorum, dolayısıyla RAM'lerde sorun olmadığını düşünüyorum veya anakartta bir sıkıntı olsa RAM'leri çıkarıp takınca düzelir miydi diye düşünmeden edemiyorum. Geçen gün Lost Ark adlı oyunu arkada sıraya bırakmışken aynı zamanda Elden Ring oynuyordum bu sorun orada başladı. Tekrardan şimdi belli ki benim bir parçayı yenilemem gerekecek. Format atmayı falan da denedim PSU'dan şüpheleniyorum sizin de fikirlerinizi almak istedim. Donanım ile alakalı çok fazla bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.