Bilgisayar reset atıyor

Batuhan Odabaş

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda yıllardır reset sorunu ile karşı karşıyayım. Sonunda canıma tak etti ve bilgisayarımı bir program ile test etmek istiyorum. Bu testin reset sorunuma çare olacağını düşünüyorum. Programsa program ya da başka bir önerisi olan yardım ederse çok sevinirim.

Bilgisayarımda yıllardır reset sorunu ile karşı karşıyayım. Sonunda canıma tak etti ve bilgisayarımı bir program ile test etmek istiyorum. Bu testin reset sorunuma çare olacağını düşünüyorum. Programsa program ya da başka bir önerisi olan yardım ederse çok sevinirim.
OCCT.

Muhtemelen ısınıyor sıcaklık değerlerine göz gezdir.

Furmark'ıda deneyebilirsin ancak test programının reset sorunun nasıl bir çözüm getireceğini çözmedim.

OCCT PSU testi. PSU ilk şüpheli derim. PC özelliklerinizi de belirtiniz lütfen.
İŞLETİM SİSTEMİ ► WİNDOWS 10 PRO 64 BİT
ANAKART ► MSI B250M Gaming Pro
EKRAN KARTI ► NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
İŞLEMCİ ► İNTEL CORE İ5-7500 3.4 GHz
RAM ► GSKILL 8GB DDR4 RED 2400 MHz
HAFIZA ► WD Blue SATA 1 TB 7200 RPM
!!! PSU 750W 80+ Bronze Sertifika !!!
Muhtemelen ısınıyor sıcaklık değerlerine göz gezdir.
Sistemin içerisinde bulunan bütün parçaların sıcaklık değerleri olması gerektiği gibi gayet normal. Gerekse internette gezinirken gerekse yüksek grafikli oyunları oynarken. O yüzden sıcaklık değerleri ile ilgili olduğunu düşünmüyorum dostum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı