Bilgisayar servise gittikten sonra açılma çok hızı yavaşladı

enesassln

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarım servise gittikten sonra açılma çok hızı yavaşladı ve hiç kasmayan bilgisayarım kasmaya başladı. Bilgisayarımda Windows 11 vardı servisten geldikten sonra Windows 10'a geri dönmüştü ve bayağı yavaşlamıştı. Normalde 1 dakikadan az süreden açılan bilgisayarın kendine gelmesi 5Dk'yı buluyor. Sonra tekrar Windows 11'e yükselttim ama herhangi bir şey değişmedi, ne yapabilirim?

Bilgisayarım servise gittikten sonra açılma çok hızı yavaşladı ve hiç kasmayan bilgisayarım kasmaya başladı. Bilgisayarımda Windows 11 vardı servisten geldikten sonra Windows 10'a geri dönmüştü ve bayağı yavaşlamıştı. Normalde 1 dakikadan az süreden açılan bilgisayarın kendine gelmesi 5Dk'yı buluyor. Sonra tekrar Windows 11'e yükselttim ama herhangi bir şey değişmedi, ne yapabilirim?

SSD yoksa SSD takın hocam. Belki SSD söküp HDD takmışlardır bir teyit edin. Bir de format atın.

Tüm parçalarınızı Aygıt Yöneticisi'nden ve Görev Yöneticisi'nden kontrol edin. Özellikle SSD çıkarıp HDD takmış olmasınlar.

Tüm parçalarınızı Aygıt Yöneticisi'nden ve Görev Yöneticisi'nden kontrol edin. Özellikle SSD çıkarıp HDD takmış olmasınlar.
kontrol ettim sıkıntı yok

Şu anda hala SSD var mı onu kontrol edin parça çalınmış olmasın. Windows 11'den W10a geçmesi şüpheli geldi. Ayrıca BIOS'da Fast boot kontrol edin.
hala ssd var itopyaya göndermiştim sıkıntı olmaz herhalde.Bir de BIOS'da Fast boot kontrol etmeyi bilmiyorum bunu açıklayabilir misin ?

Acaba neden servise gitti?
No signal hatası alıyordum sonra götürdük ramlerde sıkıntı var dediler ama bir gün sonra geri aradılar herhangi bir sıkıntı yok falan dediler anlayamadım ben de

Kontrol ettim sıkıntı yok.

Hala SSD var İtopya'ya göndermiştim sıkıntı olmaz herhalde. Bir de BIOS'da Fast boot kontrol etmeyi bilmiyorum bunu açıklayabilir misin?

no signal hatası alıyordum sonra götürdük RAM'lerde sıkıntı var dediler ama bir gün sonra geri aradılar herhangi bir sıkıntı yok falan dediler anlayamadım ben de.

Biosunuz(anakartınız) nedir?
Ona göre anlatım yapacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı