Bilgisayar Serviste Kayboldu

Merhabalar, bir hafta önce servise kargoladığım bilgisayarımdan haber alamıyorum. Bilgisayarın nereye gittiğini bilmiyorum kargo şubesi böyle bir kargo yok, servis böyle bir bilgisayar yok diyor olmayan bilgisayarımı elimle gönderdim. Kargo şubesine gidip adres verip bilgisayarımı servis onarım merkezine kargoladım, ancak servisten herhangi bir telefon mesaj mail vesaire gelmedi.

HP'nin servis sisteminde sanırım servisle konuşup adres veriyormuşuz ve kurye gelip bilgisayarı alıyormuş sanırım, ancak ben kendim kargoladım ve herhangi bir haber gelmedi. Usule uygun olmadığı için bilgisayarım sanırım kayboldu.

Kargo şirketinde mi yoksa serviste mi olduğunu sorgulayamıyorum, çünkü ne kargo takip numaram var ne de bilgisayarın seri numarası var. Tek güvencem bilgisayarının kutusunun üstünde numaram yazdığı, ancak hiçbir haber alamıyorum ayrıca bilgisayara ulaşamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum, bana akıl verir misiniz? Bilgisayarın seri numarasını nasıl öğrenebilirim vesaire.
Kargoyla veya servisle iletişime geç. Hakkını ara. Takmazlarsa mahkemeye başvuracagım diyebilirsin .

GEÇMİŞ OLSUN

kargo gerekli bilgileri sağlamamış ama şubeden şubeye tam 4 il gezmiş bilgisayar bu günde gönderdiğim yere geri getirdiler şimdi hp kurye gönderip evimden alacakmış
Konuyu farklı bir noktaya çekeceğim. Bilgisayarı kimse almaya gelmedi yine ben kendim gönderdim. Benden 1536.30 tl fiziksel hasar onarım ücreti istediler, havale ettim. Ardından 2880 TL anakart değişim ücreti istediler, alın pc sizin olsun dedim mahkemeye verdim. bu gün sonuçlandı 14.440 TL tazminat aldım Üstüne bilgisayarı ücretsiz onarıp gönderdiler. Kendi kendine bozulan bilgisayar HP mi? Aman aman bir daha Allah korusun.
kargo gerekli bilgileri sağlamamış ama şubeden şubeye tam 4 il gezmiş bilgisayar bu günde gönderdiğim yere geri getirdiler şimdi hp kurye gönderip evimden alacakmış

Düzenleme: 26.02.2020
Konuyu farklı bir noktaya çekeceğim. Bilgisayarı kimse almaya gelmedi yine ben kendim gönderdim. Benden 1536.30 tl fiziksel hasar onarım ücreti istediler, havale ettim. Ardından 2880 TL anakart değişim ücreti istediler, alın pc sizin olsun dedim mahkemeye verdim. bu gün sonuçlandı 14.440 TL tazminat aldım Üstüne bilgisayarı ücretsiz onarıp gönderdiler. Kendi kendine bozulan bilgisayar HP mi? Aman aman bir daha Allah korusun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı