Bilgisayar SSD'yi görmüyor

Meteos

Hectopat
Yer
New York
Daha fazla  
Merhabalar. Bugün sabah bilgisayarımı açtığımda Boot sürücüsünü seçin diye bir hatayla karşılaştım. BIOS'a girdiğimde SSD'nin gözükmediğini fark ettim. Sata portunu ve güç kablosunu çalışan HDD kabloları ile değiştirdim fakat hiç bir işe yaramadı. Şansıma bel ağrım da var pek uğraşamıyorum, yardımlarınızı bekliyorum..
  1. SSD: Corsair 60 GB Force 3
  2. Anakart: MSI Z77A-GD55 x77
  3. PSU: XILENCE 800W 135MM FAN 80+ BRONZE R3

Hayır demek istediğim SSD'yi elinize aldığınızda üzerinde F60 yazıyor mu?. Force 3 yazısının alt tarafların da yazması lazım alt model numarası gibi bir şey. Ben dede vardı Corsair'in F60 modeli. Her hangi bir güncelleme den sonra mı böyle oldu. Windows Uptade'den sonra mesala? yada her hangi bir sürücü güncellemesinden sonra gibi.

Güncellemeden sonra 2 gün kullandım fakat bugün başladı bu problem.

EiX7cj8.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam Part Number kısmında F60GB yazan yerden bahsediyorum, uzun zaman olduğu için o kısımda yazdığı aklımdan çıkmış hatırladım aynı kısımda yazıyordu. Aklımda bir senaryo var ama biraz karışık gelebilir uzun uzadıya yazmam gerekebilir gün içinde müsait olduğum an yazmaya çalışırım. Format atmaya çalışınca SSD'nin görünmesi gereken kısma geldiğin de hiç bir şey görünmüyor değil mi?.

Son düzenleme:
Tamam Part Number kısmında F60GB yazan yerden bahsediyorum, uzun zaman olduğu için o kısımda yazdığı aklımdan çıkmış hatırladım aynı kısımda yazıyordu. Aklımda bir senaryo var ama biraz karışık gelebilir uzun uzadıya yazmam gerekebilir gün içinde müsait olduğum an yazmaya çalışırım. Format atmaya çalışınca SSD'nin görünmesi gereken kısma geldiğin de hiç bir şey görünmüyor değil mi?.
Cevabınızı bekliyorum..

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı