Onarım moduna geçiyorsa, ben çoğunlukla format atmayı öneririm.
Bu olaylar sistemin 1 saat uyku modunda kalmasıyla oldu. Sistemin Power tuşuna bastığımda ekran gelmedi. Ve sonradan kendini resetlemeye başladı.
Şu an denedim, format atamadan tekrar tekrar resliyor kendini
Daha önce böyle bir problem yaşadım. Yaşadığım problem sadece onarım problemiydi. reset atma olayı yoktu.Bilgisayarı yeni toplamadım.Yeni mi topladın. Daha önce böyle bir problem yaşadın mı?
PSU sisteme yetiyor mu?Daha önce böyle bir problem yaşadım. Yaşadığım problem sadece onarım problemiydi. reset atma olayı yoktu.
Psu sisteme rahatlıkla yetiyor.PSU sisteme yetiyor mu?
Anakarta fiziksel bir şey yaptın mı?
BIOS'da bilmediğin bir şeyi değiştirdin mi?
Onarım moduna geçiyorsa, ben çoğunlukla format atmayı öneririm.Psu sisteme rahatlıkla yetiyor.
Anakarta fiziksel bir şey yapmadım ram sök tak işlemi dışında.
Biosta overclock işlerini biraz kurcalamıştım.Ama anakartım desteklemiyordu.Fabrika ayarlarına döndürdüğümü düşünüyorum.O olaydan dolayı değildir diye düşünüyorum üstüne 1 sene geçti.
Onarım moduna geçiyorsa, ben çoğunlukla format atmayı öneririm.
Bu olaylar sistemin 1 saat uyku modunda kalmasıyla oldu. Sistemin Power tuşuna bastığımda ekran gelmedi. Ve sonradan kendini resetlemeye başladı.
Şu an denedim, format atamadan tekrar tekrar resliyor kendini
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.