Çözüldü Bilgisayar sürekli reset atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kadirs43

Hectopat
Bilgisayarımın işletim sistemi Windows 10 Pro. Otomatik onarım başlatılıyor ekranında 3 saniye bekleyip reset atıyor. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Detaylı bilgi verebilirim.

Çözüm
Bu olaylar sistemin 1 saat uyku modunda kalmasıyla oldu. Sistemin Power tuşuna bastığımda ekran gelmedi. Ve sonradan kendini resetlemeye başladı.

Onarım moduna geçiyorsa, ben çoğunlukla format atmayı öneririm.

Şu an denedim, format atamadan tekrar tekrar resliyor kendini

Bu olaylar sistemin 1 saat uyku modunda kalmasıyla oldu. Sistemin Power tuşuna bastığımda ekran gelmedi. Ve sonradan kendini resetlemeye başladı.

Sorun harddiskteymiş. Değiştirdiğimde sorun çözüldü.
PSU sisteme yetiyor mu?
Anakarta fiziksel bir şey yaptın mı?
BIOS'da bilmediğin bir şeyi değiştirdin mi?
Psu sisteme rahatlıkla yetiyor.
Anakarta fiziksel bir şey yapmadım ram sök tak işlemi dışında.
Biosta overclock işlerini biraz kurcalamıştım.Ama anakartım desteklemiyordu.Fabrika ayarlarına döndürdüğümü düşünüyorum.O olaydan dolayı değildir diye düşünüyorum üstüne 1 sene geçti.

Psu sisteme rahatlıkla yetiyor.
Anakarta fiziksel bir şey yapmadım ram sök tak işlemi dışında.
Biosta overclock işlerini biraz kurcalamıştım.Ama anakartım desteklemiyordu.Fabrika ayarlarına döndürdüğümü düşünüyorum.O olaydan dolayı değildir diye düşünüyorum üstüne 1 sene geçti.

Sorun harddiskteymiş. Değiştirdiğimde sorun çözüldü.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı