Cem Ugurlu
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, iyi forumlar arkadaşlar. Bilgisayarım son 1 aydır bazen açtığım zaman sadece fanlar çalışıyordu ancak bilgisayar açılmıyordu. 9-10 defa aç kapa yaparak sonunda bilgisayarı açıyordum. En sonunda neden oluyor diye açtım bilgisayar fanını temizledim, bilgisayar bu sefer açılıyordu ancak 2 saat sonra bir anda donup kalıyordu, reset atmam gerekiyordu.
Bu şekilde olunca da komple bütün parçaları ekran kartı, işlemci vs çıkartıp temizledim. Bu seferde bilgisayar çalışıyor ancak takılıyor donuyor. Bilgisayarı kurtarma seçeneklerinden sıfırladım belki virüs falan vardır ondan oluyordur diye, ancak hala aynı ve sorunun donanımsal olabileceğini düşünüyorum. Parçaları doğru şekilde temizleyip taktığıma eminim. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Bu şekilde olunca da komple bütün parçaları ekran kartı, işlemci vs çıkartıp temizledim. Bu seferde bilgisayar çalışıyor ancak takılıyor donuyor. Bilgisayarı kurtarma seçeneklerinden sıfırladım belki virüs falan vardır ondan oluyordur diye, ancak hala aynı ve sorunun donanımsal olabileceğini düşünüyorum. Parçaları doğru şekilde temizleyip taktığıma eminim. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: