Bilgisayar tamir gördükten sonra donmaya başladı

berkanSs

Hectopat
Daha fazla  
Çok eski bir bilgisayarım var. Anakart yandığı için anakart değişti. Ben de oyun oynama için düşük sistem isteyen oyunlar indirdim. Örneğin; Zula NFS vb. ama hepsinde 10-20 FPS'den yüksek vermiyordu. Sadece oyunda değil Google'da'de öyle video açıyorum. Video dona dona açılıyor. Eskiden böyle değildi. Sizce nedeni nedir?
Not: Driver Booster'dan her şeyi indirip güncelledim.

Yanan anakartın markasıyla takılanın markası nedir.

Hocam zahmet olmayacaksa DxDiag'dan sistem özelliklerini SS alıp gönderme şansın var mı?

Hocam zahmet olmayacaksa DxDiag'dan sistem özelliklerini SS alıp gönderme şansın var mı?

Estağfurullah.

1727819511085.png

1727819524271.png

RAM fazla düşük, öncelikle RAM almalısınız. 4GB RAM ile sorun yaşamamanız garip olurdu. En azından 4GB bir RAM ilave etmelisiniz. RAM 8GB dan az olmamalı.

Sorun devam eder ise ayarlardan kurtarma seçeneklerine girip bilgisayarı sıfırlayın.
Windows güncellemeleri tamamlanmadan hiçbir driver kurmayın.
Güncellemeler tamamlandıktan sonra da sadece Chipset ve Ekran kartının driverini kurun.
Diğer driverler açısından sorun çıkmadığı sürece Windows update ne yüklemişse onu kullanmaya devam edin.

Son düzenleme:
RAM fazla düşük, öncelikle RAM almalısınız.
Destekliyor ise 2x8, bütçe sıkıntısı var ise 4 veya 8 GB bir ram bulup takın.

Sorun devam eder is ayarlardan kurtarma seçeneklerine girip bilgisayarı sıfırlayın.
Güncellemeler tamamlandıktan sonra da sadece Chipset ve Ekran kartının driverini kurun.
Diğer driverler açısından sorun çıkmadığı sürece Windows update ne yüklemişse onu kullanmaya devam edin.
64 mb vram oyun oynamak içinde çok yeterli değil,baksana çok düşük.

RAM fazla düşük, öncelikle RAM almalısınız.
Destekliyor ise 2x8, bütçe sıkıntısı var ise 4 veya 8 GB bir RAM bulup takın.

Sorun devam eder is ayarlardan kurtarma seçeneklerine girip bilgisayarı sıfırlayın.
Güncellemeler tamamlandıktan sonra da sadece chipset ve ekran kartının driverini kurun.
Diğer sürücüler açısından sorun çıkmadığı sürece Windows Update ne yüklemişse onu kullanın.

Hocam ayrıyeten GT9500 bir ekran kartı alırsanız herhangi bir sorun kalacağını sanmıyorum kasmadan donmadan bahsettiğiniz oyunları oynarsınız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı