Bilgisayar tamirciye gittikten sonra yavaşladı

robeka21

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar en son 3 sene önce kullandığım PC'yi tamire götürdükten sonra aşırı derece kasmaya başladığını fark ettim. Bildiğim kadarıyla mobil işlemcili bir bilgisayar. Anakartta elle takılıp sökülebilen tek parça RAM. O da olduğu gibi duruyor yerinde. Yani parça çalmamış ama orijinal Windows 10 sürümünü değiştirdiğinden şüpheleniyorum ben. Eğer öyle bir şey yapıldıysa eski orijinal haline döndürebilir miyim? Veya başka ne yapılmış olabilir var mı fikriniz?

Peki eğer öyle bir şey yaptıysa eski haline getiremez miyim? Bilgisayarda kendi çıkışlı win10 sistemi vardı
Sen windows un virüs tarayicisindan tam tarama yap eğer virüs çikarsa buraya gel araştır evet eski sürümüne getirirsin istersen.

Söylemeyi unuttum bulursan direk silme zaten kolay kolay silinmez hee diyelim silindi belki windowsun deneme sürümü uyarısı verir sen en iyisi bi bilgisayarciya götür bulursan, çok uzattim😊.

Son düzenleme:
SSD var mıydı? SSD'yi değiştirmiş olmasın? Ya da kurduğu işletim sistemi orijinal değildir.

SSD yoktu fakat servis ısrarla SSD takmak gerektiğini yoksa PC'nin yavaş çalışacağını belirtti, fiyatı olduğundan yüksek söyleyince kabul etmedim. Anlayacağınız tam bir paragöz. Bundan dolayı bende orijinal olmayan işletim sistemini kurduğunu düşünüyorum ama bilgisayarda kendi çıkışlı Windows 10 sistemi vardı geri getirebilme imkanım yok mu?

Sen windows un virüs tarayicisindan tam tarama yap eğer virüs çikarsa buraya gel araştır evet eski sürümüne getirirsin istersen.

Söylemeyi unuttum bulursan direk silme zaten kolay kolay silinmez hee diyelim silindi belki windowsun deneme sürümü uyarısı verir sen en iyisi bi bilgisayarciya götür bulursan, çok uzattim😊.

SSD yoktu fakat servis ısrarla SSD takmak gerektiğini yoksa PC'nin yavaş çalışacağını belirtti, fiyatı olduğundan yüksek söyleyince kabul etmedim. Anlayacağınız tam bir paragöz. Bundan dolayı bende orijinal olmayan işletim sistemini kurduğunu düşünüyorum ama bilgisayarda kendi çıkışlı Windows 10 sistemi vardı geri getirebilme imkanım yok mu?
Temiz bir format atarsin ama eski windowsun orjinal hali gelirmi orasini ben bilmem deneme sürümlü gelebilir.

Hocam eskiden Windows 8.1 kuruluysa şunu yapın.
Önce 8 GB bir flash bellek alın ve Windows 8.1 ISO kurun içine ve sonra PC'ye 8.1'i KMSpico korkusu yaşamadan bizzat kendiniz format atın. 1,2 video izleyin her zaman bilgisayarcıya tamir ettirmek iyi değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı