Bilgisayar teknik servisi nasıl olabilirim?

Bilgisayar donanımı üzerine okuman yeterli. Bakkal diye tabir ettiğimiz bir yer mi açmayı düşünüyorsun?

Bu bakkal diye tabir ettiğimiz çoğu kişi de bir bölüm bitirerek bu işe başlamış insanlar değiller. Bu işte ilerlemek istiyorsan düzgünce üniversite bitir. Bir markanın yetkili servisinde çalış. İmkanların ve şartların daha iyi olur.

İnsanların çoğu bilinçlendi artık. Ara sokaklardaki dükkanlara bilgisayar götüren çok kimse kalmadı.

Elektronik teknisyenliğine yönelik bir eğitim alabilirsiniz. Keza günümüzdeki "bilgisayarcıların" %90'ı tamir işlerini boza boza öğrenmiş, eğitim almamış kimseler. Ancak, tamir işlemleri yenisini almaktan pahalı olacağı için de ekonomik olarak pek getirisi olmayabilir.

Normal standart bilgisayar tamir dükkanı. Format atılır, mouse satılır o şekilde.
Bilgisayar donanımı üzerine okuman yeterli. Bakkal diye tabir ettiğimiz bir yer mi açmayı düşünüyorsun?

Bu bakkal diye tabir ettiğimiz çoğu kişi de bir bölüm bitirerek bu işe başlamış insanlar değiller. Bu işte ilerlemek istiyorsan düzgünce üniversite bitir. Bir markanın yetkili servisinde çalış. İmkanların ve şartların daha iyi olur.

İnsanların çoğu bilinçlendi artık. Ara sokaklardaki dükkanlara bilgisayar götüren çok kimse kalmadı.
Mesajı düzenledim.

Selam millet. Eşit ağırlık 12. sınıf öğrencisiyim. Dükkan açmak istiyorum. Bilgisayar parçaları ve bilgisayar tamir işi ile uğraşmak istiyorum. Hangi üniversiteye veya bölüme gitmeliyim? Dükkan ve sermaye var.
Reis 5 yıl geçmiş şuan ne iş yapıyorsun? Umarım bim kasiyeri değilsindir. 😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı