Bilgisayar tekte açılmıyor

Tolga1814

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sorunum gördüğnüz gibi bilgisayarım tekte açılmıyordu ve internette dolaşırken statik elektrik boşaltmam gerektiğni öğrendim. Sorunum şu şekilde (güç dügmesine basarken bazen tekte açılabiliyor fakat bazen iki basışımda bazen 3 4 defa basmam gerekiyor) statik elektiriği boşaltmam sorunu cözer mi? Eğer çözücekse nasıl statik elektiriği boşaltabilirim? Detaylı bir şekilde anlatır mısınız?

Merhaba arkadaşlar, sorunum gördüğnüz gibi bilgisayarım tekte açılmıyordu ve internette dolaşırken statik elektrik boşaltmam gerektiğni öğrendim. Sorunum şu şekilde (güç dügmesine basarken bazen tekte açılabiliyor fakat bazen iki basışımda bazen 3 4 defa basmam gerekiyor) statik elektiriği boşaltmam sorunu cözer mi? Eğer çözücekse nasıl statik elektiriği boşaltabilirim? Detaylı bir şekilde anlatır mısınız?

Farklı bir prizde veya odada deneme yaptınız mı?

Güç kaynağı her ne kadar pasif konumda olsa da devre elemanları üzerinde ufak da olsa akım geçişi oluyor. Biz Power tuşuna bastığımızda gerekli tetiklemeyi yapıyoruz ve kasa içerisindeki devre elemanları gerekli akımı çekmeye başlıyor.

İşin özeti PC kapalı olsa da fişte bırakmayın, işiniz yoksa çekin.

Açma kapama tuşundada sorun olabilir. Masaüstü ise kasanın kapaığını açıp Power swic çıkarıp tornavidayla çalıştırmaya dener misin eğer olursa düğmededir sorun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı