Bilgisayar telefonu görmüyor

• Konuyu başlatan dixx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 3.044

dixx

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel Core I3-2120 3.30 GHZ
Ekran Kartı: Intel HD Graphics 2000
HDD: Seagate 500 GB 7200 RPM
RAM: Samsung 4GB Ram 1333 MHZ
Meslek
Öğrenci
Öncelikle selam. Telefonu bilgisayar kabloyla bağlıyorum (kablo veri aktarımını destekliyor) ama ne aygıt yöneticisinde ne de dosya yöneticisinde telefon gözükmüyor (telefonda USB bağlantı seçimi bildirimi geliyor). Başka Samsung markalı telefon bağladığımda aygıt yöneticisinde MTP isimli bir cihaz bağlanıyor ve yanında da sarı ünlem oluyor MTP driverların kurduktan sonra ise bu telefon gözüküyor. Benim telefonumda ise hiçbir şey gözükmüyor bütün driverları kurdum, bütün portları denedim ama olmuyor. Aygıtlar ve yazıcılar'a girdiğimde ise (telefon bağlı iken) belirtilmemiş kısmında telefonum gözüküyor. Telefonun USB driverını güncelledikten sonra ise aygıt yöneticisinde Android device altında "Android composite ADB interface" ve "Android ADB interface" geliyor. YouTube'da birçok Video'ya baktım onlarda telefonu bilgisayara bağladıkta aygıt yöneticisinde telefon taşınılabilir aygıt olarak gözüküyor bende ise öyle bir şey olmuyor. Çözümünü bilen var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    13,9 KB · Görüntüleme: 304
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    17,7 KB · Görüntüleme: 210
Kapatın. Zaten normalde de işiniz yoksa neden ADB açtınız ki.
Telefonun bootloader kilidini açmak için açmıştım.

Kapatın. Zaten normalde de işiniz yoksa neden ADB açtınız ki.
Hocam kapattıktan sonra aygıt yöneticisinde gözüktü. Sürücüyü güncelle dedim "bir hatayla karşılaştık" yazdı

Telefonun Bootloader kilidini açmak için açmıştım.

Hocam kapattıktan sonra aygıt yöneticisinde gözüktü. Sürücüyü güncelle dedim "bir hatayla karşılaştık" yazdı

Aygıt yöneticisnden taşınabilir aygıtlardan cihazı sil de sonra yeniden bağla kendi sürücü kurar.

Aygıt yöneticisnden taşınabilir aygıtlardan cihazı sil de sonra yeniden bağla kendi sürücü kurar.
Dediğinizi yaptım hocam teşekkürler sonunda erişebildim telefona

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00