1000-1500 TL mi? Bence bir tık kazıklanmışsınız. Genelde 200-300 TL'ye yapıyorlar. Bence bu fiyat bile pahalı.Formatı kendiniz atmanız bence daha sağlıklı ve ucuz, fakat illa yaptıracağım diyorsanız ikisi birlikte 1000 veya 1500 diye tahmin ediyorum, benimkini öyle yaptılar.
Kendiniz öğrenip yapmanız en mantıklısı. Herhangi bir sorun yaşarsanız da video çözümler izleyip halledebilirsiniz. Kendim böyle yaparak çoğu bilgisayar hatasının çözümünü öğrenmişimdir.Bilgisayar içi bayağı kirlendi ve komple temizletmek istiyorum. Formatla birlikte ortalama ne kadar tutar?
1000-1500 TL mi? Bence bir tık kazıklanmışsınız. Genelde 200-300 TL'ye yapıyorlar. Bence bu fiyat bile pahalı.
Kendiniz öğrenip yapmanız en mantıklısı. Herhangi bir sorun yaşarsanız da video çözümler izleyip halledebilirsiniz. Kendim böyle yaparak çoğu bilgisayar hatasının çözümünü öğrenmişimdir.
Tamamdır hocam hepinize teşekkür ederim.1000-1500 TL mi? Bence bir tık kazıklanmışsınız. Genelde 200-300 TL'ye yapıyorlar. Bence bu fiyat bile pahalı.
Kendiniz öğrenip yapmanız en mantıklısı. Herhangi bir sorun yaşarsanız da video çözümler izleyip halledebilirsiniz. Kendim böyle yaparak çoğu bilgisayar hatasının çözümünü öğrenmişimdir.
1000-1500 TL mi? Bence bir tık kazıklanmışsınız. Genelde 200-300 TL'ye yapıyorlar. Bence bu fiyat bile pahalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.