Site olarak söylüyorsa da göremedim uygulama üzerinde. Ethernet üzerinden ne kadar internet kullandığımı söylüyor sadece. Bir de ülke çaplı şeyler ama onlar premium.
Eğer doğruysa 3 yıllık PC 216 gün açık kalmış.. O kadar beklemiyordum. İşin ilginç yanı, SSD'de 100 gün gösteriyor. Bir ara SSD formatlamıştım,ondan sayacı sıfırladı herhalde.Crystal Disk Info ile diskin toplam kaç saat çalıştığını görebilirsiniz. Aldığınızdan beri aynı diski kullanıyorsanız yanlış değer çıkmaz muhtemelen.
Bir fikrim yok sıfırlama konusunda da benim PC 7 ayda 105 gün açık kalmış. Faturanın gözü yaşlı.Eğer doğruysa 3 yıllık PC 216 gün açık kalmış... O kadar beklemiyordum. İşin ilginç yanı, SSD'de 100 gün gösteriyor. Bir ara SSD formatlamıştım, ondan sayacı sıfırladı herhalde.
Eğer doğruysa 3 yıllık PC 216 gün açık kalmış.. O kadar beklemiyordum. İşin ilginç yanı, SSD'de 100 gün gösteriyor. Bir ara SSD formatlamıştım,ondan sayacı sıfırladı herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.