Bilgisayar toplam kaç saat açık kaldığını öğrenebilir miyim?

Crystal Disk Info ile diskin toplam kaç saat çalıştığını görebilirsiniz. Aldığınızdan beri aynı diski kullanıyorsanız yanlış değer çıkmaz muhtemelen.
Eğer doğruysa 3 yıllık PC 216 gün açık kalmış.. O kadar beklemiyordum. İşin ilginç yanı, SSD'de 100 gün gösteriyor. Bir ara SSD formatlamıştım,ondan sayacı sıfırladı herhalde.

Eğer doğruysa 3 yıllık PC 216 gün açık kalmış... O kadar beklemiyordum. İşin ilginç yanı, SSD'de 100 gün gösteriyor. Bir ara SSD formatlamıştım, ondan sayacı sıfırladı herhalde.
Bir fikrim yok sıfırlama konusunda da benim PC 7 ayda 105 gün açık kalmış. Faturanın gözü yaşlı. :(

Eğer doğruysa 3 yıllık PC 216 gün açık kalmış.. O kadar beklemiyordum. İşin ilginç yanı, SSD'de 100 gün gösteriyor. Bir ara SSD formatlamıştım,ondan sayacı sıfırladı herhalde.
1596287228726.png

SSD bende de daha az kullanılmış olarak gözüküyor, büyük ihtimalle genel olarak böyle

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı